Όταν η Ανόρθωση εκπροσωπήθηκε στο EURO!

Οι ποδοσφαιρόφιλοι σε όλη την Ευρώπη μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του EURO 2016 το οποίο δε θα έχει εκπρόσωπο από πλευράς Ανόρθωσης, κάτι που είχε γίνει 4 χρόνια πριν στα γήπεδα της Πολωνίας. Ο Γιαν Ρέζεκ ο οποίος είχε αγωνιστεί ως δανεικός στη «Μεγάλη Κυρία» από την Βικτόρια Πλζεν τη διετία 2011-2012, έδωσε το παρών του στη σπουδαία διοργάνωση με την εθνική Τσεχίας, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες που έδωσε η ομάδα των Τσεχ, Ροζίτσκι και Μπάρος.

Μάλιστα ο πρώην επιθετικός της Ανόρθωσης είχε ξεκινήσει βασικός τη διοργάνωση στον αγώνα με την Ρωσία στις 8 Ιουνίου 2012, μένοντας ουσιαστικά εκτός μόνο από τον επόμενο αγώνα με την Ελλάδα. Ο Ρέζεκ αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα με την Πολωνία, όπου οι Τσέχοι σφράγισαν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά όπου βρήκαν την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλτο. Ένα γκολ του Πορτογάλου σταρ ήταν αρκετό να αφήσει εκτός συνέχειας την Τσεχία, με τον Ρέζεν να μπαίνει ως αλλαγή στον εν λόγω αγώνα στο 61ο λεπτό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή του Τσέχου στο EURO και η αποζημίωση που λαμβάνουν οι ομάδες για κάθε ποδοσφαιριστή τους που συμμετέχει, λειτούργησαν στα υπέρ ώστε να καλυφθεί το ποσό που απαιτούσε η Βικτόρια Πλζεν για τα δικαιώματά του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ