Μήπως παρακράζουμε;

Ανορθωσιάτισσες μου και Ανορθωσιάτες μου σας χαιρετώ. Καλό Καλοκαίρι σε όλους σας, που δυστυχώς για μας και φέτος μόνο μπάνια έχει. Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα αρκετά πριν να γράψω αυτό που θα διαβάσετε, αλλά όπως κάμνω πάντα… έτσι και τώρα, τη γνώμη μου λέω, όπως ο κάθε οπαδός της Ανόρθωσης.

Γράψαμε κάποια πράγματα την περασμένη φορά και έκαμα μιαν αποχή, αφού ήθελα να αφήσω το πράγμα να κυλήσει ούτως ώστε να φανούν αυτά που σημειώναμε. Θα καταπιαστώ όμως με μας σαν οπαδούς και ανθρώπους που αγαπούμε την Ανόρθωση.

Μαζί σας ήμουν και εγώ και το ξέρετε στην κριτική στον Πουλλαΐδη και στους γύρω του, για τα περίεργα και τα στραβά τους που τόσο στοίχισαν στην ομάδα. Περίμενα κι εγώ να δω ποιοι και αν θα εμφανιστούν για να μας πείσουν πως μπορούν να τα πάνε καλύτερα, ή έστω να εμφανιστούν ως μια άλλη λύση. Δυστυχώς δεν είδα κανέναν να βγαίνει μπροστά. Αυτή τη στιγμή που μιλούμε, έχουμε μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που όλα του φταίνε και όλο κράζει και μόνη εναλλακτική το πλάνο Πουλλαΐδη.

Έχω κράξει κι εγώ, για πολλά και διάφορα. Όμως δε βλέπω τίποτα χειροπιαστό μπροστά μου ώστε να το χαρακτηρίσω ως καλύτερη επιλογή. Παρασκηνιακά πολλά ακούγονται από παλιούς παράγοντες, διάφορες κριτικές για τον Πουλλαΐδη και όχι μόνο, αλλά μπροστά δε βγήκε κανείς. Εξάλλου πέστε μου ποιον από όσους διετέλεσαν πρόεδροι δεν κράξαμε. Σας θυμίζω τα ονόματα: Κρις Γεωργιάδης, Αντώνης Δημητρίου, Κυριάκος Κούσιος, Οικουμενική με Κίκη Κωνσταντίνου, Σάββας Κάκος. Για τον καθένα μπορεί να αρχίσει συζήτηση με 100+ σχόλια…

Δε λέω να κόψουμε την κριτική, ούτε εγώ έχω σκοπό να το κάμω. Αλλά, αν κάποιος θέλει να βγει μπροστά για να απογειώσει την ομάδα, πρέπει ως τις συνελεύσεις να το κάμει και να μας πει και το πλάνο του. Η κριτική εν πάντα εύκολη, όταν πρέπει να μιλήσει το χρήμα εν αλλιώς τα πράγματα όμως.

Σας έγραψα αυτό που έβγαινε από την ομάδα πως ο Μπενίτο θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα. Φάνηκε από τον προπονητή που μόνος αυτός και στο… Κουβέϊτ τον ήξεραν, όπως τον Πάους αντίστοιχα στη Μάλτα. Φαίνεται και από το γενικό ξεκαθάρισμα. Αυτό λέγαμε όλη τη χρονιά πως έπρεπε να γίνει και με τον Φαλξ, τώρα που γίνεται δεν πρέπει να μας ξενίζει.

Σχεδόν όλους τους παίκτες που έφυγαν τους κράζαμε μέσα στη χρονιά και τώρα κάνουμε κριτική που τους διώχνουν. Υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά απειροελάχιστοι. Επέλεξε να χτίσει ομάδα από το μηδέν, όπως έκανε και ο Φαν Λίουεν, θα τον κρίνουμε από αυτούς που θα φέρει.

Για να εξηγηθώ, αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως παραμιζεριάσαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Φταίνε τα πολλά χρόνια μακριά από τους τίτλους, φταίει και το τρολάρισμα που μας κάμνουν οπαδοί πουθενάδες που τους είχαμε για να γελάμε, φταιν όλα.

Έκαμε τους, άκομψους, ελιγμούς του ο Πουλλαΐδης για να δώσει τη διαχείριση, αλλά όπως είδατε κανείς δεν εμφανίστηκε. Δεν υπάρχουν ξέρετε και εκατοντάδες επιφανείς Ανορθωσιάτες, αυτά τα τελευταία χρόνια της μιζέριας εδοκιμάσαμεν κάμποσους.

Υ.Γ: Τούτος, εν ο μόνος που τουλάχιστον έμεινε εκεί να χρεωθεί τα λάθη του και να ακούει το κράξιμο. Ο πρώτος που εν πάνω από δυο χρόνια εκεί. Οι άλλοι μόλις αποτύγχαναν, εφορτώναν κερατιάτικα στους επόμενους και μην τους είδατε. Αυτό εγώ το αναγνωρίζω και το σέβομαι, παρά το γεγονός πως θα συνεχίζω να κριτικάρω όσα μου μοιάζουν στραβά. Κάποια λεφτά πάντως, θα τα βάλει ανεξάρτητα από το αν «στέρεψε».

Blue Champion

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ