Μαϊσουράντζε:«Δεν άξιζα αυτής της μεταχείρισης»

Συνέντευξη παρέθεσε ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε στην εφημερίδα sportday και στην οποία εκφράζει σαφέστατο παράπονο για τον τρόπο χειρισμού του από την διοίκηση της Ανόρθωσης.

«Δύο χρόνια στην Κύπρο, οι εντυπώσεις που μας άφησε ο Ιράκλι Μαισουράτζε ήταν οι καλύτερες. Ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα σε κανέναν να μιλήσει αρνητικά για τον ίδιο, υπόδειγμα επαγγελματία ενώ υπήρχαν παιχνίδια που νόμιζε κανείς ότι κρατούσε μόνος την Ανόρθωση.

Όταν έμπαινε στο γήπεδο έδινε την εντύπωση ότι δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει στην ζωή του, ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στο έργο του… δεν άνοιγε το στόμα του να πει το παραμικρό ούτε σε αντίπαλο, ούτε σε διαιτητή, ενώ αγωνιστικά δεν ήταν λίγες οι φορές που έκανε τους φίλους της ομάδας του να πουν ότι αν όλοι πρέπει να αποχωρήσουν αυτός επιβάλλεται να μείνει στην Ανόρθωση.

Τελικά διαβαίνει και αυτός το κατώφλι της πόρτας εξόδου. Μετά από δυο χρόνια έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, έφτασε η ώρα να αποχωρήσει από την ομάδα και φεύγει με μια πικρία. Νιώθει ότι δεν ήταν αυτή η μεταχείριση που του άξιζε, αποκαλύπτει ότι ο Αλμπέρτο Μπενίτο δεν του έκανε καμιά πρόταση για να παραμείνει, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον δούμε να αγωνίζεται με τα χρώματα άλλης Κυπριακής ομάδας. Όταν του ζητήσαμε να μας παραχωρήσει αυτή τη συνέντευξη το αποδέχθηκε αμέσως, ενώ μιλώντας μαζί του διαπιστώσαμε όλα αυτά τα θετικά πράγματα που έλεγαν αυτοί που τον γνώρισαν.

Μετά από δυο χρόνια έφτασε το τέλος σου από την Ανόρθωση, καταρχάς ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα;

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος από αυτή την εξέλιξη, δεν το περίμενα αυτό μετά από δυο χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα. Δεν άξιζα αυτής της μεταχείρισης, αυτής της αντιμετώπισης. Μπορεί να μην έρχονταν τα αναμενόμενα αποτελέσματα αλλά πάντοτε εγώ έδινε το 100% των δυνατοτήτων μου. Πάντα έπαιζα για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ιστορία γι’ αυτή την ομάδα. Ξέρω τι σημαίνει Αμμόχωστος, ξέρω τι σημαίνει η φανέλα της Ανόρθωσης και γι’ αυτό έδινα τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Μπενίτο μου είπε ότι θα μου μιλήσει ξεκάθαρα. Μου είπε ότι μίλησε με τον Χαράλαμπο Μανώλη και του είπε ότι ο Μαϊσουράτζε ζήτησε να είναι στην εντεκάδα και να έχει σίγουρη θέση στην εντεκάδα. Αυτό δεν είναι αλήθεια, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο και ποτέ δεν ζήτησε διαβεβαιώσεις ότι θα είμαι βασικός. Αυτό πάντα το πετυχαίνω με τη δουλειά μου. Το μόνο που ζήτησα εγώ ήταν να έχω το ίδιο συμβόλαιο με την χρονιά που πέρασε. Επειδή το συμβόλαιο μου ήταν χτισμένο σε μπόνους συμμετοχών, εγώ έχανα χρήματα από τους τραυματισμούς και τις κάρτες. Η θέση μου είναι μια θέση που αποφέρει συχνά κάρτες ελεώ και της φύσης της. Μάλιστα ήταν από τα πιο χαμηλά συμβόλαια στην ομάδα το δικό μου. Δεν ζήτησα περισσότερα από ένα σταθερό συμβόλαιο. Όταν άρχισε η χρονιά μου είπαν ότι θα είμαι βασικός στη θέση μου αλλά στην συνέχεια αποκτήθηκαν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές. Ο κύριος Μπενίτο μου είπε επίσης ότι είμαι σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα αλλά ποτέ δεν μου έκανε κάποια πρόταση για να απαντήσω και μου είπε ότι είσαι ελεύθερος. Αυτά έγιναν για να έρθει η αποχώρηση μου, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο».

Για τις προσφορές που έχει από άλλες ομάδες: «Έχω προσφορές και από την Κύπρο και από το εξωτερικό. Ενδιαφέρθηκαν δύο ομάδες από την Κύπρο, μια από το Ισραήλ και μια από την Τουρκία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ