Ανατροπή δεδομένων με Μαϊσουράτζε, παρέμβαση από Πουλλαΐδη

Ανατροπή δεδομένων είχαμε σήμερα στην περίπτωση Ηράκλι Μαϊσουράτζε.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του σωματείου, από τις Φιλιππίνες από όπου βρίσκεται, επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρουσιάστηκε διαλλακτικός στο θέμα του συμβολαίου του.

Θυμίζουμε, στον ποδοσφαιριστή είχε γίνει πρόταση αρχές Μαρτίου, παρουσία του μάνατζερ του Μιχάλη Ιωνά,  η οποία προνοούσε να έχει ακριβώς τις ίδιες απολαβές και όρους με το συμβόλαιο που είχε. Δηλαδή, 70 χιλιάδες ως βασικές απολαβές και 1000 ευρώ μπόνους συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι. Κάτι που περίπου αναλόγως συμμετοχών αντιστοιχεί σε 11 χιλιάδες το μήνα μιας και τα συμβόλαια είναι δεκάμηνα.

Ωστόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή, επιφυλάχθηκε να απαντήσει και αξίωνε  κλειστό συμβόλαιο 110 χιλιάδων τον χρόνο, όρος που δεν έγινε αποδεκτός από την ομάδα μας.

Στην αξιολόγηση του ρόστερ από τον Αλμπέρτο Μπενίτο, έκρινε πως οι απολαβές που θέλει να έχει ο παίκτης είναι ψηλές, έτσι με το ίδιο ποσό και το διαθέσιμο μπάτζετ, μπορεί να βρει αντικαταστάτη του, για αυτό εξάλλου τον έθεσε εκτός πλάνων και δεν του υπόβαλε νέα πρόταση.

Ωστόσο, μετά από παρέμβαση του Χρήστου Πουλλαΐδη από τις Φιλιππίνες, ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος πιθανώς να μην βρήκε τις προτάσεις που φανταζόταν, εμφανίζεται διαλλακτικός στο θέμα του συμβόλαιο του και έτοιμος να συζητήσει με την ομάδα. Έτσι, ο μεγαλομέτοχος διευθέτησε ραντεβού του ποδοσφαιριστή και του Μπενίτο, για να συζητήσουν το θέμα του συμβολαίου του, εντός της αυριανής μέρας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ