Ακολουθήστε τα όνειρα σας (βίντεο)

Βίντεο με την απονομή του πρωταθλήματος στους U-17, συνοδευόμενο από κείμενο και φωτογραφίες μας έστειλε ο γυμναστής της ομάδας Κούλλης Χρυσοστόμου.

Σε γενικές γραμμές οι στόχοι της ομάδας απο τη season που μας πέρασε:

1) Να τερματίσουμε όσο πιο υψηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αποτέλεσμα πρωτάθλημα.
2) Συμμετοχή σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αποτέλεσμα όλοι είχαν συμμετοχή.
3) Να παίξετε ποδόσφαιρο, αποτέλεσμα tiki taka style.
4) Να παίζετε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, αποτέλεσμα, 100%
5) Μείωση μυικών τραυματισμών, αποτέλεσμα ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΔΕΊΓΜΑ.

Όλοι με το πάθος, τη συγκέντρωση, την αποφασιστικότητα, οι στόχοι που θέσαμε, τέθηκαν, εκπληρώθηκαν ΕΣΕΙΣ τα καταφέρατε και  όχι μόνο κατακτήσατε το πρωτάθλημα άλλα και τις εντυπώσεις παίξατε πραγματικό ποδόσφαιρο, παίζατε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπαμε τον αντίπαλο ξεχωριστά, είχαμε και τις δυσκολίες αλλά ποτέ μα ποτέ δεν το δείξατε, πάντα παίζατε πραγματικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν παίξατε ΜΠΑΛΑ, μπάλα δεν ξέρετε, μπάλα είδατε και εσείς ποιοι παίζουν, παίξατε με την ψυχή σας με τόλμη και το αποδείξατε με τον οποιοδήποτε αντίπαλο είχατε να αντιμετωπισετε.

20160612_125243

Και για να φτάσετε στην κατάκτηση περάσετε πολλές δυσκολίες αλλά κανείς δεν παρέδωσε τα όπλα, το πιστέψατε και παλέψατε μέχρι το τέλος, δεν σας είδα σε καμία φάση να διαλέξετε το εύκολο δρόμο να φύγετε, πάντα πιστοί και αφοσιωμένοι μόνο ΕΣΕΙΣ.

Τα καταφέρατε να ανατρέψετε ένα πρωτάθλημα, πέσατε κάτω αλλά σηκωθήκατε με
αποφασιστικότητα χωρίς φωνές, και μιλήσατε στο γήπεδο.

Δεν ξεχνώ τι έγινε όταν η ομάδα βρισκόταν πίσω στο σκορ, 1-0 τι έγινε? 2ο ημίχρονο 10 λεπτά ήταν αρκετά να βάλετε το πάθος την αποφασιστικότητα σας να φύγουμε όλοι χαρούμενοι απο το γήπεδο, αποτέλεσμα νίκη, απο τότε όλοι πιστέψατε στους εαυτούς σας.

Και εγώ απο αυτό το παιχνίδι του 2ου γύρου βρισκόμουνα δίπλα σας με ενθαρρυντικά λόγια απο τοτε η φωνή του προπονητή και του Κούλλη δεν σταματούσαν ούτε λεπτό.

Μην ξεχνάτε μέσα απο τις προπονήσεις μεταφέρεις στο παιχνίδι αυτά που μαθαίνεις απο τις προπονήσεις είτε σας αρέσει είτε όχι, το γνωρίζω ο δίαυλος με τους κώνους ίσως ήταν η πιο βαρετή προπόνηση, το ίδιο και η προπόνηση της Τρίτης με τους σταθμούς να ήταν η πιο βαρετή προπόνηση, αλλά να ξέρετε ότι αυτές οι 2 προπονήσεις κανείς μα κανείς ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΜΥΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

20160612_124416

Τι μας απομένει όλους μετά απο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, χαρά, ικανοποιήση, χαμόγελο, γλέντι.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Η επιτυχία ανήκει σε ΕΣΑΣ, περήφανος για ΕΣΑΣ.

Μεγάλη ομάδα, μεγάλη εμπειρία, ευχαριστώ Γιώργο Μαρκίδη και τον κ.Μάριο Θεμιστοκλέους για την άψοχη συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ…
ΑΥΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Με αγάπη ο Κούλλης σας.

20160612_125243-2

20160612_113331 20160612_110435

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ