Ξεχάσαμε τι σημαίνει πλάνο και στόχος

Η κατρακύλα συνεχίζεται και η Ανόρθωση κάθε χρόνο ξεπερνά τον εαυτό της.

Ο κάθε Ανορθωσιάτης από την πρώτη μέρα της ζωής του, ξέρει πως η ομάδα μας είναι κλασσικό παράδειγμα φρενοκομείου. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Ότι συμβαίνει λοιπόν τα τελευταία χρόνια, δεν αποτελεί είδηση. Ενώ μεσουρανεί, βρίσκει τον τρόπο να βρεθεί και κάτω από το μηδέν, αλλά και το αντίθετο. Ξεχάσαμε τι σημαίνει πλάνο και στόχος.

Εδώ και οκτώ χρόνια δήθεν ξεκινάμε απ την αρχή κάθε Ιούλιο και κάθε Δεκέμβρη τα διαλύουμε όλα. Ο ερασιτεχνισμός σε όλο του το μεγαλείο. Και μέσα σ’ όλα, αποτυχημένοι παράγοντες με τις δεκάδες λανθασμένες επιλογές.

Πρόεδρε, βάλε στόχους, γιατί είναι πολλά τα χρόνια ξηρασίας. Φέτος παίζεται το τελευταίο χαρτί για τους πάντες και τα πάντα. Και όταν λέω φέτος εννοώ την νέα χρονιά. Γιατί αυτή που τελειώνει, καταλήγει σε νέα τραγωδία.

Από την πρώτη βδομάδα σου είπαμε ότι η Ανόρθωση για να διορθωθεί ΔΕΝ  θέλει μόνο λεφτά. Απλές και ώριμες κινήσεις θέλει. Τι έκανες για αυτό; Αντί να φέρεις πίσω τον κόσμο στο τέλος τον έδιωξες. Αντί να κάνεις φόρματ στο σκληρό δίσκο, εσύ δεν έκανες ούτε επανεκκίνηση. Αντί να βάλεις πλάνο, το γύρισες στις ζαριές. Ναι, μειώσαμε το χρέος και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα που κέρδισες. Όμως με την Ανόρθωση στην 5η θέση, δεν μου λέει και πολλά.

Κόψε λοιπόν τους εγωισμούς, ξύπνα και βάλε σοβαρό πλάνο, με ΝΕΑ πρόσωπα.

Η Ανόρθωση υπεράνω ΟΛΩΝ!

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ