Στο ίδιο έργο θεατές

Κοπέλια καλημέρα τζιαι που μένα…

Που τούτη δαμέ τη στήλη εννά τα λέμε μια φορά την εβδομάδα μπορεί τζιαι παραπάνω μπορεί τζιαι πιο λίο. Καταρχήν να ευχαριστήσω τα παιθκιά του 24 που μου εδώκαν τούντην ευκαιρία, να μπορώ να σας μεταφέρω τις σκέψεις μου τζιαι τους προβληματισμούς μου (τζιαι τα τελευταία χρόνια εν πολλοί).

Πάμε κατευθείαν στο ψητό..

Αύριο έχουμε ίσως την πιο πολυαναμενόμενη τζιαι συνάμα κρίσιμη συνέλευση μετά τα Νοεμβριανά (μαύρα τζιαι γέριμα να μείνουν), τζιαι τζιαμέ εννά παιχτούν πολλά.

Ξέρουμε πάνω κάτω ότι ο κ. Πουλαίδης εξέφρασε την επιθυμία να την κάμει, αλλά είπε να κλείσει Τ.Δ τζιαι προπονητή πριν να φύει..τούτο νομίζω δείχνει τις προθέσεις του τζιαι ο νοών νοείτω. Επίσης αιωρείται το να τον παρακαλέσουν να μείνει τζιαι ας μειώσει τον προυπολογισμό. Δαμέ εν ούλο το ζουμί. 15 του Μάη του 13 εφκήκε ο τότε πρόεδρος Σάββας Κάκος τζιαι είπε μας ότι έχουμε 13 μύρια χρέος τζιαι ότι πρέπει να κάμουμε οικονομική περισυλλογή, τζιαι αντί να τον πέψουμε έσσο του, εδώκαμε του τα ηνία (ναι τζείνου που ελάλε Ιούλη του 12 ότι έχουμε 5 μύρια χρέος τζιαι Μάη της επόμενης χρονιάς έκαμε μας τα 13) να μας φκάλει που την οικονομική καταστροφή με τα αποτελέσματα γνωστά. Αύριο πάει να παιχτεί το ίδιο έργο πάλε με την απειλή ότι εν έσιει άλλον να αναλάβει, με τη διαφορά ότι εννά έρτουμε σε δίλημμα όι για να δώκουμε τα ηνία για την μείωση χρεών σε κάποιον που εν του περνά τούντη φορά, αλλά να δώκουμε τα ηνία για να πετύχουμε αγωνιστικά σε κάποιον που θεωρεί ότι εν χρειάζεται υποδείξεις που έναν άνθρωπο που ήταν Τ.Δ της PSV Eindhoven για 8 χρόνια. Μιλούμε για τον άνθρωπο που έφερε τον Ίσμα σαν είχαμε 3 επιθετικούς τζιαι τον Μανζορό για να μας ανεβάσει επίπεδο (τούτον που στο ΓΣΠ με την ομόνοια εντρίπλαρε έξω που το γήπεδο).

Αν τους αφήκουμε αύριο να επαναλάβουν την ιστορία εν θα έχουμε ξανά πάτημα για να μιλήσουμε. Να μου πείτε τι μπορούμε να κάμουμε; Να φωνάξουμε, να τους τα πούμε αλλό μια φορά, τζιαι αν χάσουμε τουλάχιστον να το κάμουμε με την συνείδηση μας ήσυχη.

Επειδή βλέπω τζιαι στα comments του 24 πολλούς που τα έχουν με τον σύνδεσμο ότι εν κάμνει κάτι ή προτρέπουν τα παιθκιά να παν να τα σπάσουν ένα έχω να πω…σηκωθείτε τζιαι σπάστε τα εσείς αν θεωρείτε ότι εν λύση, μεν απαιτείται να κάτσουν άλλοι φυλακή για λόου σας, την μισή ωριμότητα του συνδέσμου φέτος να είχαν οι διοικούντες τωρά εννά μιλούσαμε για ίντα ταξίδι εννά πάμε για το πρώτο μας ευρωπαικό ματς.

Τζιαι για να κλείσω, εν με κόφτει εμένα ποιος θα είναι ο μάστρος…θέλει να μείνει ο Πουλαίδης τζιαι να παλέψει για να γυρίσει το κλίμα που εν εναντίων του; Εν τζιαι να σταθώ εμπόδιο, αλλά να το κάμει με σκοπό να ξαναμεγαλώσει την Ανόρθωση(διότι αρέσκει μας εν μας αρέσκει εμιτσιάναν μας τα τελευταία χρόνια).

Υ.Γ. Φέτος οφείλουμε να στηρίξουμε τζιαι τα άλλα τμήματα σε μεγαλύτερο βαθμό. Ας τους δώκουμε την ευκαιρία που διούμε στο ποδοσφαιρικό.

Hitman

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ