Με πολύ διαφορετικά δεδομένα…

Εντελώς διαφορετικά θα είναι τα δεδομένα, στη Γ.Σ της 27ης Ιουνίου, μιας και τα μέλη θα κληθούν να αποφασίσουν και θα έχουν μπροστά του, μια σαφώς πιο ξεκάθαρη εικόνα από ότι χθες.

Μέσα από τη συμφωνία διαχείρισης, προκύπτουν υποχρεώσεις της εταιρείας προς το σωματείο. Αυτές αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ, ποσό όμως που θα πάει προς τα παλαιά χρέη του συλλόγου. Στη Γ.Σ της εταιρείας στις 22/6, θα πρέπει οι μετόχοι να αποφασίσουν, κατά πόσο η εταιρεία θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρέωσεις της, δηλαδή το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και τα χρήματα που πρέπει να πληρώσει προς το σωματείο. Αν η εταιρεία με τους μετόχους της, πληρώσουν, τότε τα δεδομένα είναι εντελώς ξεκάθαρα για το σωματείο. Έτσι όποιος εναδιφέρεται να αναλάβει το σωματείο, θα μπορεί να δημιουργήσει το δικό του συνδυασμό, έχοντας στην ουσία τα υπόλοιπα τμήματα και το πολιτιστικό κομμάτι του συλλόγου, μακριά από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε περίπτωση που η εταιρεία δεν θα μπορέσει να πληρώσει, τότε διαφοροποιούνται κατά πολύ τα δεδομένα, μιας και όσοι ενδιαφέρονται, θα υπάρχει πιθανότητα να βρεθούν να ηγούνται και της ποδοσφαιρικής ομάδας, σε περίπτωση που η εταιρεία δεν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς το σωματείο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ