Παραίτηση Αλέξανδρου Ηλία

Με κοινοποίησή του στα μέσα κοινωνικης δικτύωσης, ο Αλέξανδρος Ηλία, Εμπορικός διευθυντής της ομάδας μας για τους τελευταίους 5 μήνες, ανακοίνωσε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά η δημοσίευση:

Mετά από 5 μήνες αναγκάζομαι να αποχωρήσω από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Ανόρθωσης για προσωπικούς λόγους.

Στο σύντομο μου πέρασμα κρατάω μόνο τα θετικά και το σεβασμό μου στα παιδιά των γραφείων, τα οποία δίνουν όλο τους το είναι για την ομάδα και είναι άξιοι συγχαρητηρίων από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.

Η ομάδα περνά μια δύσκολη μεταβατική φάση και μόνο αυτοί που το ζουν από μέσα μπορούν να το καταλάβουν γιατί το βιώνουν στο πετσί τους. Μπορεί ο καθένας μας να έχει τις διαφωνίες του και την αντίθετη άποψη όμως όλους πρέπει να μας ενώνει η ιδέα της Ανόρθωσης. Σίγουρα όλοι είμαστε πικραμένοι όμως δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από την στήριξη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην Γενικό Ανδρέα Θεμιστοκλέους και τον πρόεδρο Χαράλαμπο Μανώλη για τη συνεργασία που είχαμε καθώς επίσης και τον πρόεδρο Χρίστο Πουλλαϊδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Έυχομαι ο πρόεδρος να παραμείνει γιατί η ομάδα τον χρειάζεται…στα λόγια όλα είναι εύκολα,η πράξη είναι αυτή που μετρά.

Για να μην παρερμηνευτεί οτιδήποτε, η παραίτηση μου έγινε καθαρά για προσωπικούς λόγους. Εύχομαι ο σύλλογος να βρει το δρόμο του και από 20 Αυγούστου ξανά στην κερκίδα.

Κλέινοντας θέλω να εκφράσω ξανά το σεβασμό μου στους πρώην συναδέλφους και νυν φίλους (προσωπικό γραφείων), οι οποίοι χωρίς υπερβολή αυτήν τη στιγμή κουβαλούν το βάρος της ομάδας. RESPECT

Alexandros Hlia paraitisi

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ