Ο πρόεδρος και οι αυλικοί του

Κοπέλια τζιαι κοπέλες ,καλή μας εβδομάδα.

Επέρασε αλλό μια συνέλευση όπως τόσες άλλες αλλά το τοπίο παραμένει θολό. Το μόνο πράμα που ξεκαθάρισε εν ότι ο πρόεδρος τελικά περιπαίζει τους ούλους. Παίζει ξιπαίζει, μένει φεύγει, γενικά οι αντιδράσεις του εν περιπού το ίδιο σταθερές με τις επιδόσεις της ομάδας.  Έντεχνα απέφυγε ερωτήσεις  για το ποδοσφαιρικό λέγοντας ότι εν για το σωματείο η συνέλευση τζιαι όχι για την εταιρεία (σαμπώς τζιαι το σωματείο ένεν μέτοχος, τζιαι μέλη που εν έχουν μετοχές εν έχουν δικαιώμα να ενημερώνωντε για τα άισχη που εκάμαν στο ποδοσφαιρικό).Στη συνέλευση οι παραπάνω απλά εθωρούσαν απορημένοι μη μπορώντας να πιστέψουν ίνταλως εκαταφέραμε να τα κάμουμε τόσο σκ@τ@. Γενικά παραπάνω παιδική χαρά έμοιαζε παρά συνέλευση του πιο ιστορικού σωματείου τούντου τόπου.

Ανθρώποι που όπου εβρέθουνταν εκατηγορούσαν τον πρόεδρο, στη συνέλευση ήταν επί των «επάλξεων» δίπλα του, τζιαι κάπου δαμέ εν τζιαι ένα που τα μεγαλύτερα προβλήματα. Εγώ ουδέποτε ήμουν θαυμαστής του κ. Πουλαίδη, αλλά τα καραγκιοζιλίκια που βλέπω που τους αυλικούς του κάμνουν με να καταλαβαίνω γιατί τρώμε τα μούτρα μας. Άμαν οι περισσότεροι που εν δίπλα του εν απλά γλύψιμο τζιαι πισκάλια τζιαι εν υπάρχει ένας να του πει 2 κουβέντες ή να του τα φατσίσει τζιαι να φύει ίνταλως να νιώσει πίεση; Γενικά η διοίκηση με πρώτον τζιαι καλύτερον τον πρόεδρο ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν (όσοι επήαν στην συνέλευση τζιαι ακούσαν στο τέλος τις δηλώσεις του Κ.Πουλαίδη κατανοούν πλήρως το τι λέω…”όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι”). Φκαίνει ο σύνδεσμος τζιαι αντακώνει τους, καμιά απάντηση, λαλεί τους για τις εισηγήσεις που τους εστείλαν, εν τις είδαμε λαλούν. Η κατάσταση μυρίζει όχι μπαρούτι αλλά νιτρογλυκερίνη τζιαι κάποια φάση εννά κρεπάρει έτσι όπως το παίρνουν το πράμα, τζιαι τότε εννάν πολλά αργά.

Ένα πράμα που επέρασε στα ψιλά εν τούτη η κουβέντα με τα κριτήρια. Εχτές είδα μες το 24 ότι εννά κυκλοφορήσουν τα διαρκείας πέρκι πουλήσουν κανένα για να βοηθήσουν για τα κριτήρια του Ιουνίου.  Δηλαδή εννά χρησιμοποιήσουν τα έσοδα που τον προυπολογισμό (που ακόμα εν μας είπαν το ύψος του) της νέας χρονιάς για να καλύψουν τις τρύπες που την φετινή επειδή ο πρόεδρος “εστέρεψε”. Τζιαι ρωτώ εγώ, άτε τζιαι περάσουν τα κριτήρια του Ιούνη, πάρατζιει ίντα που γίνετε; Κάθε τρίμηνο έτσι εννά έχουμε;  Μιλούμε για χρηστή διοίκηση, διαφάνεια τζιαι επαγγελματισμό. Έννεν τούτοι που ήταν οι βασικοί πυλώνες της εταιρείας; Τζιαι αφού εστέρεψες κ. Πρόεδρε εννά βασιστούμε πας τις διοικητικές σου ικανότητες αποκλειστικά; Τα μυθιστορήματα του Stephen King μοιάζουν σαν ευχάριστες ιστοριούλες μπροστά που τούντο σενάριο.

Πάμε τζιαι στο αγωνιστικό, Ορλάντι τζιαι Ηράκλης κατά τα φαινόμενα κουνούν μαντήλι γιατί εν τα βρίσκουμε στο οικονομικό. Αν ήταν αγωνιστικό το θέμα εν θα ελάλουν τίποτε, αλλά τούτο με το οικονομικό ανεβάζει την πίεση μου. Κάμνουν σου κύριε ανανεώνεις τους τζιαι τέλος, εν σου κάμνουν λαλείς τους ευχαριστώ τζιαι πέμπεις τους στο καλό. Εν η Ανόρθωση που είμαστε τα γέριμα, καταλάβετε το τζιαι συμπεριφερθείτε ανάλογα.

Υ.Γ. Ο οπαδός μπορεί να εν ο καλύτερος στρατιώτης που μπορείς να ονειρευτείςς, αλλά άμαν τον προδώσεις εννά γινεί ο χειρότερος εχθρός που μπορείς να φανταστείς.

Hitman

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ