Ο λόγος στα μέλη! Ξυπνούν μνήμες 2010!

Εξέπνευσε η διορία για υποβολή υποψηφιοτήτων, έτσι πλέον ο ρόλος πέφτει στα μέλη τα οποία θα κληθούν να αποφασίσουν, την επόμενη μέρα στην ηγεσία του συλλόγου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γ.Σ, θα αποφασίσει για το μέλλον του συλλόγου και την ηγεσία. Συγκεκριμένα, το 2010 όταν αποχώρησε από την προεδρία του συλλόγου ο Αντώνης Δημητρίου, είχε προηγηθεί έντονο παρασκήνιο με υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν και ήταν άκυρες ή υποψηφιότητες που δεν υποβλήθηκαν ποτέ. Έτσι στη Γ.Σ της 19ής του Μάη, τα μέλη έδωσαν εντολή στον Κυριάκο Κούσιο για συγκρότηση Δ.Σ.

Παρόμοιο σκηνικό επαναλήφθηκε και 7 μήνες μετά, όταν ο Κυριάκος Κούσιος υπέβαλε την παραίτηση του και ο σύλλογος πήγε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Εκεί τα μέλη μετά από προτροπή του Κίκη Κωνσταντίνου, έδωσαν το χρίσμα στον Κίκη Χρυσάφη, ωστόσο στο τέλος ο κ. Χρυσάφης δεν προχώρησε σε συγκρότηση Δ.Σ, μιας και δεν πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην οικουμενική διοίκηση υπό τον Κίκη Κωνσταντίνου.

Θυμίζουμε, πως  σύμφωνα με το άρθρο 9.2.31 από το καταστατικό του σωματείου, τα μέλη που θα είναι παρόντα στη Γ.Σ της 25ης του Μάη, θα είναι υπεύθυνα να αποφασίσουν αν θα κηρυχθούν νέες εκλογές ή αν θα ανατεθεί σε κάποιο μέλος του συλλόγου η προεδρία με εντολή εξεύρεσης Δ.Σ, μέσα σε 15 μέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ