Λήγει η προθεσμία, ποια η επόμενη μέρα στην ομάδα;

Λήγει αύριο Παρασκευή, η προθεσμία που έδωσε ο Χρήστος Πουλλαίδης, προς όλους τους ενδιαφερόμενους, που θα ήθελαν να διαχειριστούν την ποδοσφαιρική εταιρεία, έναντι 1.5 εκατομμυρίου ευρώ.

Επί του παρόντος δεν βρέθηκε κανένας ενδιαφερόμενος, με το ενδεχόμενο να βρεθεί, να είναι περισσότερο σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Την Ανόρθωση για την ώρα δεν την παίρνει να βρεθεί σε διοικητικό αδιέξοδο, καθώς θα τη φέρει πολύ πίσω στον προγραμματισμό της και αβεβαιότητα για το μέλλον.Θα πρέπει ο Χρήστος Πουλλαίδης να αποφασίσει, τι θέλει να κάνει με τις μετοχές του και ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την Ανόρθωση, με μεγαλομέτοχο τον Χρήστο Πουλλαίδη.

Θυμίζουμε πως αρχικά ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, είχε πάρει απόφαση να προσληφθεί εκτελεστικός πρόεδρος, είχαν γίνει κάποιες επαφές με τον Μαραγκό και τον Αγγελίδη, οι οποίες δεν καρποφόρησαν. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που παραμείνει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και ποιο μοντέλο διοίκησης θα ακολουθηθεί και με ποιους ανθρώπους, δεδομένου πάντα ότι αποχωρεί και ο Λάμπρος Μανώλη από την προεδρία της εταιρείας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ