Λαΐφης: «Η Ανόρθωση πρέπει να σταθεί στα πόδια της»

Τι να πω στον κόσμο, έχουμε ζητήσει πολλές φορές συγνώμη, η Ανόρθωση πρέπει να σταθεί στα πόδια της, ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Κωνσταντίνου Λαΐφη, σε δηλώσεις που έκανε μετά το πέρας της βράβευσης του ως μέλος της κορυφαίας εντεκάδας, στην ιστοσελίδα του themasports.com

Αναλυτικά οι δηλώσεις  του Κωνσταντίνου Λαΐφη

Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε για την διάκριση σου στην καλύτερη εντεκάδα. Ποιά είναι τα συναισθήματα σου;

«Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι τιμή μου που δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκομαι στους καλύτερους έντεκα. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν και αισθάνομαι περήφανος γιατί επιβραβεύομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω».

Φέτος η Ανόρθωση δεν τα πήγε όσο καλά τα ήθελε. Έγιναν όμως κάποιες διορθωτικές κινήσεις και του χρόνου θα είναι καλύτερη…

«Φέτος ήταν μιά αποτυχημένη χρονιά και είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Πλέον πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και του χρόνου να είναι η Ανόρθωση τουλάχιστον στην Ευρώπη».

Οι καλές σου εμφανίσεις επιβραβεύτηκαν με ένα νέο συμβόλαιο, και έτσι δόθηκε ένα τέλος σε όποια μεταγραφικά σενάρια υπήρχαν για ΠΑΟΚ και γενικότερα Ελλάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την Ανόρθωση αφού το θέλαμε και οι δύο. Τώρα και να πάει όμως θέλω να ζήσω χαρές με την ομάδα και να κερδίσω τίτλους. Σίγουρα θέλω και μιά καριέρα στο εξωτερικό, αλλά θα δείξει».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της Ανόρθωσης;

«Τι να πω στον κόσμο της Ανόρθωσης… Έχουμε ζητήσει πολλές φορές συγνώμη. Ελπίζω του χρόνου να πάμε καλύτερα και είμαι αισιόδοξος. Η Ανόρθωση πρέπει να σταθεί στα πόδια της».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ