Hugo Ramada Martins: Ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για μένα

Τις ευχαριστίες τους σε όλους όσους αποτελούν το οικοδόμημα της φουτσαλικής μας Ανόρθωσης, αλλά και του φίλαθλου κόσμου απέστειλε ο απερχόμενος αρχηγός της ομάδας μας φούτσαλ Χιούγκο Ράμαντα Μάρτινς.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Γεια σας φίλοι μου,
Δυστυχώς έφτασε στο τέλος του, ο κύκλος μου με την ομάδα futsal της Ανόρθωσης !
Δύο χρόνια περάσαν, όπου ήμουν πολύ χαρούμενος, και όπου έκανα φίλους και ανθρώπους που θεωρώ οικογένεια.
Όλοι γνώριζαν την επιθυμία που είχα να μείνω στην Ανόρθωση, αλλά δυστυχώς η ομάδα μας μείωσε τον προϋπολογισμό πάρα πολύ, σε σημείο που δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να μείνω Αυτό με στεναχωρεί ιδιαίτερα αλλά γνωρίζω ότι το έκαναν επειδή είναι τίμιοι άνθρωποι και πολύ σοβαροί..


Οι πιο σοβαροί άνθρωποι που έχω γνωρίσει ποτέ σε ποδόσφαιρο σάλας και εγώ θέλω να τους ευχαριστήσω από την καρδιά μου για όλα όσα έκαναν για μένα!

Τώρα ήρθε η ώρα να αξιολογήσω τις προτάσεις μου και να επιλέξω το σωστό σύλλογο για να συνεχίσει το έργο μου που αγαπώ τόσο πολύ !!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον προπονητή μου Γιώργο Κυριάκου που με έπεισε να έρθω στην Κύπρο και για όλη την υποστήριξη αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια, αλλά και τον πρόεδρο και διευθυντή Ανδρέας Παπαλλή και  Ζαχαρία Συμεού μου για όλα όσα έκαναν για μένα, και που με δέχθηκαν και μου συμπεριφέρθηκαν σαν οικογένεια.
Επίσης ευχαριστώ όλους τους οπαδούς, τους φίλους και τους γνωστούς του κόσμου της Ανόρθωσης για αυτά τα υπέροχα δύο χρόνια

 

Hugo ramada

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ