Γιώργος Μαρκίδης: «Ούτε λύπη ούτε απογοήτευση»

Ο Γιώργος Μαρκίδης, τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ομάδας μας, με δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση, την προπονητική ομάδα, τους γονείς αλλά και τον απλό κόσμο για την στήριξη που δείχνουν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ανόρθωσης, αλλά και να τονίσει πως η σωστή διαχείριση μιάς αποτυχίας θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Αναλυτικά η δημοσίευση:

Ούτε λύπη ούτε απογοήτευση για μια μικτή ομάδα ποδοσφαιριστών με μέσο όρο ηλικίας 17 ετών για την παρουσία τους στο τελικό νέων U21! Την διαφορά την γνωρίζαμε, το προσπαθήσαμε, το παλέψαμε αλλά δεν αντέξαμε χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα. Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την νίκη και κατάκτηση του κυπέλλου.
Η σωστή διαχείριση της αποτυχίας αποτελεί ίσως τον καλύτερο δάσκαλο στην ανάπτυξη και διαμόρφωση ενός αθλητή και σε αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Τυχερή η ΑΝΟΡΘΩΣΗ που έχει τέτοια ταλέντα και χαρακτήρες στις τάξεις της και τρανταχτή απόδειξη αποτελεί η ψεσινή βράβευση απο την ΚΟΠ ως η ομάδα με την μεγαλύτερη συμβολή στην Εθνική ομάδα U17.


Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές U17-U21 που ένωσαν τις δυνάμεις τους φέτος και έφθασαν ως εδώ που έφθασαν. Το μέλλον τους ανήκει και μαζί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στον τεχνικό μας υπέυθυνο και μεγάλο αρχηγό της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ στις σύγχρονες επιτυχίες της Νίκο Νικολάου, τους προπονητές μας Άρσεν Μιχαίλοβιτς και Χριστο Γερμανό, τον γυμναστή μας Βαγγέλη Ευαγγέλου, τον προπονητή τερματοφυλάκων μας Ζόλταν Νάγκι και Γιόβαν Σάβιτς όπως και όλο το υποστηρικτικό προσωπικό για την άψογη δουλειά που έκαναν φέτος. Μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση που στήριζει τις ακαδημίες έμπρακτα, στους γονείς των παιδιών για την συνεργασία τους φέτος και φυσικά στον κόσμο ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και γέμισε σήμερα το γήπεδο για να βοηθήσει αυτά τα παιδιά. Ευχαριστούμε για την στήριξη σας.

 

diloseis markidi

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ