Απορρίφθηκε από την ΑΕΛ – αποκτήθηκε από την Ανόρθωση!

Είναι για να απορείς μερικές φορές και να επιβεβαιώνεις ότι όποτε ανακατώθηκαν άνθρωποι άσχετοι από το ποδόσφαιρο… μας τα έκαναν «μάτσιες».

Πληροφορία που έφθασε στην σελίδα μας πρόσφατα – και που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης – αφορά τον Γάλλο επιθετικό Γέρεμι Μανζορό.

Ο ποδοσφαιριστής λοιπόν, προτάθηκε το καλοκαίρι στην ΑΕΛ. Στην ομάδα της Λεμεσού επικρατούσε τότε διοικητικό πρόβλημα με τον Ανδρέα Σοφοκλέους να μην ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του και τον Χριστάκη Χριστοφόρου να είναι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Στην ΑΕΛ έγιναν πολύ κακές επιλογές στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα της Λεμεσού με το τέλος του πρώτου γύρου να έχει 3 νίκες 3 ισοπαλίες και 7 ήττες και να διατηρείται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Τότε είναι λοιπόν που απέρριψαν τον ποδοσφαιρστή Μανζορό όχι για το ύψος των απολαβών του αλλά γιατί οι πληροφορίες τους έκαναν λόγο για πολύ μέτριο ποδοσφαιριστή που δεν θα μπορούσε να τους βοηθήσει.

Και να φανταστεί κανείς ότι ο Μανζορό ήρθε στην Ανόρθωση για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Έτσι έκριναν οι ιθύνοντες. Τουλάχιστον αυτή τη φορά να αφήσουν τους Ισπανούς να δουλέψουν. Αυτό είναι η απαίτηση!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ