Ανόρθωσις 1 – 1 Νέα Σαλαμίνα: Μηδέν στα πέντε στο ΠΑΠ!

Δίχως να καταφέρει να πάρει τη νίκη, έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο Αντώνης Παπαδόπουλος η Ανόρθωση, που σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, ήταν μεν καλύτερη, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Αξίζει να σημειωθεί, πως στις πέντε αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στο Αντώνης Παπαδόπουλος για τη β’ φάση, η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η ενδεκάδα

Με αλλαγές παράταξε την Ανόρθωση ο Νεόφυτος Λάρκου, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κίττος, δεξιά ο Γκάμπριελ, αριστερά ο Τζανακάκης, με τους Χόλγκερσον και Σβεχλέν να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή, οι Βίκτορ και Μαϊσουράτζε αποτέλεσαν το δίδυμο των χαφ με τον Ορλάντι σε ρόλο επιτελικού. Στην επιθετική γραμμή, στα άκρα ήταν οι Κάλβο και Κυριάκου, με τον Κουλούρη να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Α’ Ημίχρονο

Κακό ποιοτικά ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, με την ομάδα μας να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά τη Νέα Σαλαμίνα. Από τη μια η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, η έλλειψη φαντασίας από την ομάδας και η αδυναμία στο δημιουργικό τομέα, ήταν σημαδιά εμφανή, σε μια Ανόρθωση αργή, προβλέψιμη και μονότονη. Ένα σου του Γκάμπριελ στο 5′, ένα σουτ του Ορλάντι στο 14′ και ένα γυριστό σουτ του Κουλούρη στο 36′ ήταν οι μοναδικές καλές φάσεις για την ομάδα μας, δίχως όμως να καταφέρει να σημειώσει κάποιο τέρμα. Από την πλευρά της, η Νέα Σαλαμίνα, δίχως να απειλήσει κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, μιας και στο 31′ ο Μακρίεφ πρόλαβε Χόλγκερσον και Κίττο και με κεφαλιά σημείωσε το 0-1.

Β’ Ημίχρονο

Με μια αλλαγή ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Νεόφυτος Λάρκου, μιας και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου τον Χόλγκερσον και στη θέση του πέρασε τον Ντίνο Ντλοβού, κάνοντας το σχήμα της ομάδας μας πιο επιθετικό. Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο, έψαξε τον γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει τις κλασσικές ευκαιρίες, παρά μόνο προϋποθέσεις. Η μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας, ήρθε στο 59′ όταν ο Μανζορό, έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Στο 66′ η ομάδα μας κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όταν ο Ορλάντι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον ΜΙχαήλ σημειώνοντας έτσι το 1-1.

Στη συνέχεια η ομάδα μας κυνήγησε το δεύτερο γκολ, που θα της έδινε τη νίκη. Στο 70′ ο Ντλοβού θα χάσει μοναδικό τετ-α-τετ, ο Μανζορό στο 78′ θα σημειώσει τέρμα, το οποίο θα ακυρωθεί ως offside. Στο 84′ ο Κουλούρης από καλή θέση θα στείλει την μπάλα άουτ.

Η ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 90′, όταν ο Γκονσάλβες προ κενής εστίας, κατάφερε και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στις καθυστερήσεις η Ανόρθωση, πίεσε τη Νέα Σαλαμίνα, για να πάρει το παιχνίδι, ωστόσο ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ