Άφησε παράθυρο ανοικτό ο Πουλλαΐδης να συνεχίσει αν στηριχθεί οικονομικά! (βίντεο)

Δηλώσεις παρέθεσε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρήστος Πουλλαΐδης με το πέρας της Γενικής Συνέλευσης αφήνοντας στο πιο σημαντικό κομμάτι των δηλώσεών του ανοικτό το παράθυρο της παραμονής του εάν στηριχθεί οικονομικά.

Τι δήλωσε ο πρόεδρος;
Σίγουρα υπήρχε ένταση, είναι λογικό. Ήταν μια κρίσιμη (συνέλευση)… καταρχάς ήταν η πρώτη εκλογική του συλλόγου η οποία έγινε και να υπάρχει κει η εταιρία. Άρα πολύς κόσμος δεν ήταν ξεκάθαρος  τι είναι οι υποχρεώσεις της εταιρίας, τι είναι οι υποχρεώσεις του συλλόγου.

Υπάρχει μια σύγχυσης σε αυτό τον τομέα, αλλά πιστεύω όταν θα δείτε όλους να φεύγουν από εδώ… φύγαν ικανοποιημένοι – φύγαν χαρούμενοι τρόπον τινά, υπάρχει κάποια ενότης από όλους, μιλήσαμε με τους οργανωμένους, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο εδώ… πιστεύω ότι η στήριξη που εξεφράστηκε στο άτομό μου και σε όλο το διοικητικό συμβούλιο ήταν εξαιρετική, μπορώ να πω και συγκινητική… ανθρώποι που ήρθαν μπροστά για να βοηθήσουν οικονομικά. Έχω εισπράξει πάρα πολλές υποσχέσεις από έχοντες και κατέχοντες, τώρα το θέμα είναι να γίνει πράξη.

Εγώ έχω αναλάβει την δέσμευση να μείνω μαζί με το διοικητικό μου συμβούλιο μετά από θερμή παράκληση από όλους τους παρευρισκόμενους… μέχρι την εκλογική συνέλευση του σωματείου που θα γίνει στις 27 Ιουνίου.

Αφήσατε ανοικτό παράθυρο για να συνεχίσετε στο σωματείο έτσι;

Αυτό το παράθυρο ναι υπάρχει μετά από την σημερινή καθολική στήριξη του κόσμου μπορώ να πω. Περάσαμε δύσκολα και απόψε. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε τις επόμενες τέσσερεις βδομάδες. Και αν αυτοί που ήρθαν μπροστά επιφανείς, βοηθήσουν για να μπορέσουμε να βρούμε τα απαραίτητα λεφτά για να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας.

Πρόεδρε… πόσα χρήματα χρειάζεται η Ανόρθωση σε αυτό το διάστημα του ενός μηνός για να είστε ικανοποιημένοι εσείς… να νοιώσετε ότι έχετε την στήριξη για να συνεχίσετε;

Αυτή την στιγμή χρειαζόμαστε για όλες τις υποχρεώσεις μας μέχρι το τέλος του Ιουνίου γύρω στις 700 000… 650 με 700 χιλιάδες εξαρτάται με το πώς βάζεις τις προτεραιότητές σου.

Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο κόσμος ήρθε να στηρίξει οικονομικά και το μήνυμα που ήθελα από την αρχή… ηθική στήριξη την έχω. Το ξέρω ότι ο κόσμος είναι δίπλα μου… ο περισσότερος κόσμος το έχει εκφράσει ποικιλοτρόπως.

Αλλά αυτό που θέλω είναι οικονομική στήριξη. Και απόψε είδα ανθρώπους έτοιμους να προσφέρουν οικονομικά. Και μου έδωσαν υποσχέσεις. Δεν ξέρω είχαμε χαρτιά έξω; πόσοι τα υπογράψαν; τι υπογράψαν για κάποιες δεσμεύσεις… ελπίζω στον Θεό να είμαστε καλύτερα τις επόμενες δυο τρεις βδομάδες. Να έρθει ο κόσμος διότι ο μοναχικός καβαλάρης δεν πάει πλέον…  νομίζω πως ο κόσμος το χει καταλάβει. Όλοι το έχουν καταλάβει.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ