Δεν έγιναν απόσβεση οι 150 χιλιάδες

Πριν τέσσερα χρόνια και πέντε ημέρες συγκεκριμένα, η Ανόρθωση ανακοίνωνε την απόκτηση του Δημήτρη Οικονόμου από την ΕΝΠ. Ενός ποδοσφαιριστή που είχε κοστίσει 150 χιλιάδες ευρώ και κρίθηκε από τους τότε ιθύνοντες, ικανός να δώσεις λύσεις και βοήθειες στα μετόπισθεν της ομάδας. Ένα ποσό που σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν έκανε απόσβεση.

Η τότε ανακοίνωση απόκτησης του έγραφε:

«Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει την απόκτηση με ελευθέρα μεταγραφή του διεθνή κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Οικονόμου, από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, την οποία και ευχαριστούμε.  Ο 19χρονος (10/11/1992) διεθνής αμυντικός παίκτης της ομάδας μας, υπόγραψε σήμερα το νέο του πενταετές συμβόλαιο και φωτογραφήθηκε πλάι στο μυθικό “Φοίνικα”.

Ο ποδοσφαιριστής πήρε πέρσι το βάπτισμα του πυρός στην μεγάλη κατηγορία, αγωνιζόμενος για 426 λεπτά με 5 συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα της πρώην ομάδας του. Το αξιοσημείωτο είναι ότι παρ’ όλη τη δυσκολία της θέσης του, δεν δέχτηκε ούτε μια κάρτα, δείχνοντας σημάδια ωριμότητας και συγκέντρωσης στο γεμάτο δύναμη και πάθος παιχνίδι του. Ευχόμαστε ολόψυχα στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία με τη γαλανόλευκα φανέλα και ανυπομονούμε να τον καλωσορίσουμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Οικονόμου είχε κάποιες σκόρπιες συμμετοχές, με μοναδικό του σερί στην ενδεκάδα να είναι το πρώτο εξάμηνο του 2014, υπό τις οδηγίες των Ζόρζε Κόστα και Νίκου Κωστένογλου. Ο ποδοσφαιριστής σίγουρα δεν φταίει σε τίποτα, αθόρυβος προσπαθούσε να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην ομάδα αλλά μέχρι εκεί. Ευχόμαστε στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, να σταθεί πολύ πιο τυχέρος και να καταφέρει να κάνει την καριέρα, που ονειρευόταν προ τετραετίας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ