Βοθρόθρυλος

Φτάνει λοιπόν σιγά σιγά ακόμα μια από εκείνες τις φορές που αντίπαλος μας είναι το καρκίνωμα του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Η γνωστή πορτοκαλοπου…νιτσα. Ο «Θρύλος». Τρομάρα τους! Η ομάδα του Κυπριακού Δημοσίου, την οποία καλούμαστε να σκίσουμε το Σάββατο, είναι ότι πιο βρόμικο στο χώρο του ποδόσφαιρου έχει να επιδείξει αυτός ο τόπος.  Σφαγές, κλοπές, παράγκες, ούρα, μεθοδεύσεις, στησίματα… θα χρειάζονταν να γράψει κανείς τόμους ολόκληρους, εάν ήθελε να αναφερθεί σε όσα δεινά έχει υποστεί εξ’ αιτίας τους όχι μόνο η ομάδα μας, αλλά γενικότερα το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Για όλα αυτά και για πολλά άλλα που δεν θα γράψω σήμερα, απλά… ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! Κάντε μας περήφανους! Ήρθε η ώρα να μας ανταμείψετε, για όλα σας προσφέραμε την φετινή χρονιά. Ναι κύριοι σε εσάς μιλώ. Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Είσαστε καλύτεροι και το γνωρίζεται, φτάνει όμως να το πιστέψετε όσο το πιστεύουμε και εμείς.

Εμείς σας πιστεύουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας. Νίκη επί του βόθρου, και βάλτε πλώρη για ένα νέο ξεκίνημα και όπου μας βγάλει. Μπείτε στο γήπεδο και πατήστε τους. Ματώστε τη φανέλα μέχρι και τον τελευταίο, και παίξτε ποδόσφαιρο σαν να μην υπάρχει αύριο.

Οι πιωμένοι στην Λευκωσία κινούν θεούς και δαίμονες για να ορίσουν τους ανθρώπους των ειδικών αποστολών, γιατί αλλιώς σκούρα βλέπουν τα πράγματα. Θα κάνουν τα πάντα πίσω από κλειστές πόρτες και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το παιχνίδι από την Παρασκευή.

Μέχρι το Σάββατο το απόγευμα λοιπόν, ένα σύνθημα θα σιγοψιθυρίζεται στ’ αυτιά σας από το φύσημα του ανέμου, σε μια γλώσσα γνώριμη για εσάς και τους νταβατζήδες που σας διοικούν, και δεν θα σας αφήνει ούτε να κοιμηθείτε…

«Τρελλογιατρέ, γ@μώ το αποελ..»

«Να σε καλά να τους γ@μας για τα παιδιά της προσφυγιάς»

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ