Παράξενη η στάση της Αστυνομίας για τον τελικό Φούτσαλ

Μεγάλο θέμα δημιουργείται αναφορικά με την προσέλευση του κόσμου στον τελικό της Παρασκευής και αυτό προκαλείται από την κατά το δοκούν στάση της  αστυνομίας.

Η Αστυνομία Κύπρου, σε αντίφαση με τη στάση της στο ζήτημα της ταυτοποίησης των οπαδών, έρχεται και απαιτεί θέμα ταυτοποίησης για τον μεγάλο τελικό της Παρασκευής, με πρωτόγνωρες μεθόδους, που μόνο ερωτηματικά και περιέργεια πρoκαλούν.

Η θέση της Αστυνομίας ήταν, εφόσον είχε γίνει δεκτό το αίτημά τους για ταυτοποίηση των οπαδών στα μεταξύ μας παιχνίδια του πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου κάτι ανάλογο θα πρέπει να ισχύσει και για τον τελικό. Να θυμίσουμε όμως και την ανακοίνωση της Αστυνομίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι και στην οποία αναφέρει:

… Το συγκεκριμένο μέτρο θα εφαρμοστεί για τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Ειδική ρύθμιση θα ισχύσει μόνο για τα μέλη του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ τα οποία αν το επιθυμούν θα μπορούν αντί του δελτίου ταυτότητας τους, να παρουσιάσουν την κάρτα μέλους τους στον Σύνδεσμο. Κανένας οπαδός (περιλαμβανομένων και των μικρών παιδιών) θα εισέρχεται στο στάδιο χωρίς εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας. Η είσοδος στους οπαδούς θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο. “

Αυτή η απόφαση ήρθε μετά την έντονη αντίδραση των οπαδών της ομάδας μας, που απαίτησαν όπως στην είσοδο του γηπέδου παρουσιαστεί η κάρτα μέλους του ΠΑΝΣΥΦΙ και όχι η οποιαδήποτε άλλη ταυτότητα.

Άξιον απορίας πάντως το όλο ζήτημα, καθώς ούτε αρίθμηση εισητηρίων και θέσεων υπάρχει για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και η Αστυνομία θέλει η ίδια να κρατήσει τα αποκόμματα των εισητηρίων (τα οποία θα αναγράφουν τον αριθμό ταυτότητας αλλά και ονοματεπώνυμο του φιλάθλου που θα θέλει να παρακολουθήσει τονω αγώνα).

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ