Ο χρόνος μας πιέζει…

Για το γεγονός πως ο χρόνος μας πιέζει αναφορικά με την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή αλλά και για άλλα  θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στο ραδιόφωνο του Σουπερσπορτ, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Μαρίνου Μήτρου

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΕΚ…  

«Στη σημερινή προπόνηση επέστρεψε ο Ντλοβού και ο Ορλάντι, ενώ απείχε ο Μακρής. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Βίκτορ».

Για το θέμα με τον Ντλοβού…  

«Το θέμα θεωρείται λήξαν. Αναμένουμε από όλους τους ποδοσφαιριστές να επιδεικνύουν συγκεκριμένη συμπεριφορά και τους θέλουμε όλους στα επόμενα παιχνίδια να είναι διαθέσιμοι».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ…  

«Πάμε από καθοριστικό σε καθοριστικό παιχνίδι, κάτι που ισχύει για όλες τις ομάδες. Δεν πήγαμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι, όμως είμαστε αναγκασμένοι να το αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν κερδίσαμε την ΑΕΚ φέτος και πρέπει να πάμε για να παλέψουμε για την αξιοπρέπεια μας. Ο στόχος θα είναι οι τρεις βαθμοί σε όλα τα παιχνίδια για να προλάβουμε την ευρωπαϊκή έξοδο, όσο δύσκολο και αν είναι».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ, θα παραταχθεί με πολλά προβλήματα…  

«Αν σκεφτούμε με αυτό τον τρόπο, θα είναι μεγαλύτερη παγίδα. Θα πρέπει να κοιτάξουμε πώς να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

Για το θέμα του εκτελεστικού προέδρου…  

«Θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις. Η πρόθεση είναι να προχωρήσουμε με εκτελεστικό πρόεδρο, όμως ενδεχομένως το θέμα του τεχνικού διευθυντή να τελειώσει νωρίτερα. Ο χρόνος πιέζει».

Για τον τεχνικό διευθυντή…

«Υπάρχουν επαφές. Προς το παρών θέλουμε να κρατήσουμε το μυαλό μας στον αγώνα του Σαββάτου».

Για την παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων και τη μείωση στο χρέος…  

«Δεν το παρουσιάσαμε για να ωραιοποιηθεί η κατάσταση. Γίνεται άλλωστε αναφορά σε λάθη και αστοχίες. Υπάρχει σημαντική μείωση στο χρέος»

Για το ότι το χρέος έπεσε στα 7 εκ. ευρώ…  

«Είχε ανέλθει στα 17 εκ. ευρώ και έπεσε στα 7 εκ. ευρώ. Μιλάμε για ένα διάστημα 3-4 χρόνων. Είναι σημαντικό που εξοφλήθηκαν οι οφειλές σε FIFA και CAS. Μένει ο κ. Στόιλοφ. Είναι ένα ποσό 60.000 ευρώ μέχρι τον Ιούλιο και κλείνουν όλες οι υποθέσεις. Υπάρχουν όμως ακόμα  σημαντικά ποσά που πρέπει να αποπληρωθούν και να εξοφληθούν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ