Η Marca στέλνει τον Οκκά τεχνικό διευθυντή

Σύμφωνα με δημοσίευμα της marca-sl.gr, ο Γιαννάκης Οκκάς είναι ο επικρατέστερος για τεχνικός διευθυντής στην Ανόρθωση. Πρόκειται για είδηση που δημοσιεύτηκε στις 1 μετά τα μεσάνυχτα από την ελλαδική ιστοσελίδα και την οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη πιο κάτω:

Οι προχωρημένες επαφές με την Ανόρθωση αφήνουν με την όρεξη τους Ελληνες υποψήφιους. Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» έχει τις λεπτομέρειες…

Οι φίλοι της ΑΕΚ ασφαλώς και θα έχουν το όνομά του για πάντα αποθηκευμένο στη μνήμη τους. Όχι τόσο για την προσφορά του στον ένα χρόνο όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ενωσης, όσο για το μεταγραφικό…. χουνέρ (με πρωταγωνιστή τον ίδιο) του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2003.

Τότε που ο Γιάννης Οκκάς (περί ου ο λόγος) έκανε πρόβες με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας και έπειτα από μια έκτακτη – επίσκεψη στο κότερο του «τίγρη», υπέγραψε εν τέλει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Ολυμπιακό!

Να θυμίσουμε πως ο Μελισσανίδης δεν είχε τότε κανένα θεσμικό ρόλο στην Ενωση. Απλά βγήκε μπροστά και αφού πήρε «επ΄ώμου» την μεταγραφή του Κύπριου επιθετικού ,την έκανε δώρο στην αγαπημένη του ομάδα και τον τότε τεχνικό των «κιτρινόμαυρων» και φίλο του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Κύπριος έμεινε μία μόνο χρονιά στην ΑΕΚ, αφού στη συνέχεια «μετακόμισε» στον Ολυμπιακό για μία τριετία. Γιατί γυρίσαμε το ρολόι του χρόνου 13 ολόκληρα χρόνια πίσω και θυμηθήκαμε τον Οκκά;

Διότι εσχάτως και σύμφωνα με όσα τέθηκαν υπόψιν του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» από ιαματικές (κυπριακές) πηγές, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι το απόλυτο φαβορί για να φορέσει το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή της Ανόρθωσης.

Ετσι για να ξέρουν κι εδώ στα μέρη μας τι ακριβώς παίζει μεταξύ Οκκά – Ανόρθωσης και κυρίως εκείνοι (δεν είναι και λίγοι) που «ζαχαρώνουν» τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην «Κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου και κατά όπως φαίνεται θα μείνουν με την…όρεξη.

Ο Οκκάς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου κι αν κάτι δεν στραβώσει προϊόντος του χρόνου, τότε το φλερτ θα καταλήξει σε γάμο.

Να θυμίσουμε πως ο Οκκάς έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Ανόρθωσης την τριετία (1997-2000) και για πέντε χρόνια (2009-14) στο δεύτερο πέρασμά του.

Αυτή θα είναι η πρώτη απόπειρα του με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή.

Όταν κρέμασε τα παπούτσια του είχε ένα πέρασμα ως βοηθός προπονητής στον Ερμή Αραδίππου, ωστόσο μετά από λίγους μήνες (και συγκεκριμένα τον Μάιο του ΄15) αποχώρησε αναζητώντας το επόμενο βήμα που όπως προαναφέραμε θα τον στείλει στην αγαπημένη του Ανόρθωση.

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» – «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (17/4)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ