Λαΐφης: «Όλες τις ομάδες μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε και να τις κερδίσουμε»

Δεν υπάρχει καλύτερος από εμάς, τονίζει με νόημα ο Κωνσταντίνος Λαίφης σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ στο sentragoal.com.cy. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων δίνει το σύνθημα για το παιχνίδι του Σαββάτου, αναφέροντας πως η νίκη είναι μονόδρομος.

-Κωνσταντίνε, δεν τα καταφέρατε. Δεχθήκατε το γκολ στο τέλος και χάσατε τη νίκη.

«Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Θέλαμε πολύ τη νίκη, αλλά δυστυχώς με ένα φάουλ στο τέλος για το οποίο δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, ήρθε η ισοπαλία. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά. Έχουμε ακόμη πέντε τελικούς. Να δώσουμε την ψυχή μας για την Ανόρθωση για να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στην Ευρώπη».

-Είδαμε βελτιωμένη την Ανόρθωση. Και με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά πολύ περισσότερο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Με τον κ. Λάρκου κάτι άλλαξε στην ομάδα. Τι είναι αυτό;

«Η ψυχολογία των παικτών. Σίγουρα πιστέψαμε στον εαυτό μας και δείξαμε ότι μπορούμε. Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος από μας. Όλες τις ομάδες μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε και να τις κερδίσουμε».

-Πέτυχες ένα πολύ όμορφο γκολ με τον ΑΠΟΕΛ και ήσουν μέσα στους διακριθέντες της ομάδας.

«Αν ερχόταν και η νίκη θα ένιωθα πολύ καλύτερα. Είμαι ευχαριστημένος για το γκολ, αλλά προτιμούσα να κερδίζαμε κι ας μην το έβαζα εγώ».

-Πήρε πολύ πίσω την ομάδα η έλευση του κ. Μιλίνκοβιτς;

«Δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη μόνο ο προπονητής. Όλοι φταίγαμε. Έφυγε ο Μιλίνκοβιτς, ήρθε τώρα ο Λάρκου και άλλαξε η ψυχολογία».

-Τώρα έχετε το παιχνίδι με την Ομόνοια. Ένα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος για να μπορέσετε να μείνετε κοντά και να διεκδικήσετε την 3η θέση.

«Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό της σεζόν. Θα κριθεί νομίζω η Ευρώπη και πρέπει να δώσουμε το 100% για τη νίκη. Είναι μονόδρομος για μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ