All in και όπου μας βγάλει

Ανορθωσιάτισσες μου και Ανορθωσιάτες μου σας χαιρετώ. Πάει λίγος καιρός από τότε που τα είπαμε, περίμενα και γω να δω πως θα πάει στις πρώτες μέρες μετά το ρεζίλεμα στο  Τσίρειο και μετά να σας γράψω.

Είπαμε για το σωστό χρονικό σημείο που, αυτή τη φορά τουλάχιστον, έγινε η αλλαγή προπονητή και ο Λάρκου χωρίς να εντυπωσιάσει η ομάδα ξεκίνησε με νίκη. Όλοι μας, από τον πρόεδρο ως τον οπαδό που απλά ρώτησε να μάθει το αποτέλεσμα, είχαμε ανάγκη να γίνει ένα παιχνίδι που να μας βρει νικητές ανεξάρτητα από απόδοση ή ό,τι άλλο.

Έστω με 1-0 και με κορυφαίο τον Κόπριβετς ήρθε η νίκη. Γιαν, έλειψες μας πολλά τελευταία και σε πεθυμήσαμε. Συνέχισε έτσι και μόνο να κερδίσεις έχεις και συ και μείς.

Κερδίσαμε τη Σαλαμίνα, έχασαν πόντους οι άλλοι δυο και είμαστε ξανά στο κόλπο. Ακολουθεί αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ που είναι πιο κουρασμένος και όχι στην καλύτερη ψυχολογία. Πρέπει να βρεθούμε όσοι παραπάνω στο «Παπαδόπουλος» και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να κερδίσει. Θα είναι νίκη κλειδί για το στόχο της Ευρώπης. Να δούμε παίκτες να τα δίνουν όλα για 90 λεπτά, να μην δούμε παιδικά λάθη και πιστεύω πως μπορούμε να τους πάρουμε. Έχει τεράστια σημασία για το γόητρο του συλλόγου να μην εγκαταλειφθεί η μάχη της Ευρώπης. Ένα γόητρο που το κάναμε κουρέλι τα τελευταία χρόνια. Παλέψετε σαν να είναι τελικός, τίποτε άλλο.

Τώρα, στα διοικητικά περιμένουμε να καταλήξει η ιστορία με το Μαραγκό. Τη γνώμη μου δεν μπορώ να την πω αν κάμνει η όχι, αφού δεν έχω ιδέα. Ποδοσφαιριστής είναι ο άνθρωπος, πως είναι δυνατό να ξέρουμε αν κάμνει για πρόεδρος. Θα προτιμούσα μια πιο δοκιμασμένη λύση στο πόστο, αλλά είναι και ζήτημα οικονομικό όπως φαίνεται.

Αν κερδίσουμε το Σάββατο όλα θα μας φαίνονται πιο όμορφα όμως, άρα πάμε να τους πάρουμε. Όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν!

Blue Champion

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ