Οι χειρούργοι…

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο ορισμός των διαιτητών την Παρασκευή.

Δεν διακατεχόμαστε από προκατάληψη, ωστόσο η φετινή χρονιά έδειξε για ακόμη μια φορά τις αδυναμίες μας, να προστατευτεί η ομάδα από τους χειρούργους με το σφυρί.

Στο τελευταίο παιχνίδι ο Αναστασίου μας αρνήθηκε πέναλτι στο 90’ και βάλε, που πολύ πιθανώς να μας έδινε τους 3 βαθμούς και να ήταν πολύ διαφορετικά τα δεδομένα, μιας και η Ανόρθωση δεν θα βρισκόταν με το πιστόλι στο κρόταφο.

Ωστόσο, μακάρι το λάθος του Αναστασίου, να ήταν το μοναδικό που μας έκοψε βαθμούς.

Ο Σκαπούλλης στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στον α’ γύρο, είχε κλείσει τα μάτια σε διπλή καραμπινάτη παράβαση στις καθυστερήσεις και είχε και το θράσος να πει πως τέτοια βουτιά δεν ξαναείδε.

Ο Αθανασίου στο Δασάκι ένα μήνα αργότερα μας τα έκανε όλα, άνοιξε τα μάτια του σε πέναλτι φάντασμα και τα έκλεισε σε οφθαλμοφανή παράβαση στον Μακρή.

Εν κατακλείδι, ακόμα και στις κακές μέρες της, η Ανόρθωση είχε εχθρικές διαιτησίας, από αυτές που λέμε με το νυστέρι, όπως του Μασιά με τον ΑΠΟΕΛ και του Νικολαΐδη με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Ελπίζουμε τουλάχιστον τα επόμενα παιχνίδια, να κρθούν δίχως σκοπιμότητα εντός του γηπέδου. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Ο Κάφρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ