Γράφουν για Ζησόπουλο

Σε ενδιαφέρον της Ανόρθωσης, στην κούρσα απόκτηση του Γιώργου Ζησόπουλου, επικαλείται δημοσίευμα από το sportdog.gr.

Το μόνο βέβαιο πως η ομάδα μας, θα μπλεκτεί σε πολλά τέτοια σενάρια, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της παίζεται σε σενάρια, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να ανεβάσει το κασέ του.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρεται ότι για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ενδιαφέρει τον Πανιώνιο, έχουν δείξει ενδιαφέρον και η Ανόρθωση μαζί με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και ομάδες από την Κίνα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Αποφασισμένοι να μας τρελάνουν τόσο εντός γηπέδου όσο και εκτός εμφανίζονται στον Πανιώνιο, καθώς μετά την φοβερή πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα και την είσοδο στα πλέι οφ, ετοιμάζονται τώρα για κάποιες «δυνατές» μεταγραφικές κινήσεις ενόψει καλοκαιριού.

Βέβαια, επειδή έχουν… πάθει και έχουν μάθει, στην Πλατεία δεν πρόκειται να πετάξουν λεφτά και για αυτό ψάχνουν παίκτες που θα μπορούν να πληρώσουν και φυσικά να προσφέρουν στην ομάδα. Μία περίπτωση λοιπόν που βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Κυανέρυθρων και εφόσον προχωρήσει, θα μπορούμε να μιλάμε και για… έξυπνη βόμβα, είναι αυτή του Γιώργου Ζησούπουλου!

Ο 31χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης πριν λίγες ημέρες και ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, εντός και εκτός Ελλάδας. Στον Πανιώνιο έχουν εξαιρετική άποψη για τον έμπειρο αμυντικό και θα τον ήθελαν πάρα πολύ στην ομάδα τους, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αφού στην Τρίπολη είχε ένα μεγάλο συμβόλαιο (πάνω από 100.000 ευρώ) για τα δεδομένα του Πανιωνίου.

Στην Πλατεία πάντως θα κάνουν την προσπάθεια τους και θα προσπαθήσουν να τον… ψήσουν, ενώ αν βγουν τελικά στην Ευρώπη, εκτιμούν πως θα έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι του Ατρομήτου, της Ξάνθης και του Παναιτωλικού, που επίσης έχουν δείξει ενδιαφέρουν για τον Έλληνα άσο.

Ο Ζησόπουλος πάντως δεν θα βιαστεί για την τελική του απόφαση και θα περιμένει να δει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του, καθώς υπάρχουν σύλλογοι που μπορούν να του δώσουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Αυτές είναι η Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, αλλά και ομάδες από την Κίνα και τη Σαουδική Αραβία, τις οποίες δεν απορρίπτει…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ