Γιώργος Κυριάκου: “Ο κόσμος είναι ο λόγος που νοιώθουμε περήφανοι”

Ο κόσμος μας είναι ο πρώτος παίκτης της ομάδας, δηλώνει ο προπονητής Γιώργος Κυριάκου με δηλώσεις στου στην επίσημη σελίδα του φουτσαλικού τμήματος, δηλώνοντας παράλληλα πως η ομάδα μας θα χρειαστεί καθαρό μυαλό και πάθος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς

Για τα δεδομένα στις προπονήσεις της ομάδας;

“Στις προπονήσεις όλοι οι παίχτες δείχνουν αξιοζήλευτο ζήλο και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, ούτως ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον τελικό της Παρασκευής. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μας, ενώ παράλληλα γίνεται και αγώνας δρόμου ούτως ώστε να έχουμε μαζί μας όσο έτοιμο γίνεται και τον πρώτο μας σκόρερ τον Νενέ που απουσιάζει εδώ και 2 μήνες.”

Για την πρώτη παρουσία του τμήματος σε τελικό…

“Η πρώτη παρουσία μας σε τελικό είναι γεγονός και αυτή ήρθε μέσα από δύσκολες κληρώσεις απέναντι σε Ομόνοια και ΕΝΠ. Είναι οι κόποι μιας χρονιάς και θα κάνουμε τα πάντα να κλείσουμε θετικά τη χρονιά κάνοντας περήφανο το κόσμο μας.”

Για την αντίπαλη ομάδα και που πιστεύεις ότι θα κριθεί ο τελικός ;

“Θεωρώ ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες όπως και στα προηγούμενα μας παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ. Χρειάζεται καθαρό μυαλό και πάθος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.”

Για τον κόσμο μας και την παρουσία του στον τελικό ;

“Ο κόσμος μας είναι ο λόγος που νιώθουμε περήφανοι που βρισκόμαστε στο τελικό. Πάντα είναι στο πλευρό μας και είναι αυτοί που μας δίνουν την ώθηση για επίτευξη των στόχων μας. Μας έχουν σπρώξει σε μεγάλες νίκες και ανατροπές αυτά τα δυο χρόνια, για μένα αποτελούν τον πρώτο μας παίχτη και την Παρασκευή όσοι αποτελούν το οικοδόμημα του τμήματος θα αγωνίζονται για αυτούς.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ