Υπάρχει ελπίδα για την επόμενη μέρα;

Όσο κι αν υπάρχουν ελπίδες, μαθηματικές και μόνο, η χρονιά είναι τελειωμένη. Για τρίτη σερί η ομάδα μένει εκτός Ευρώπης, ενώ αγνοεί τη χαρά ενός τίτλου εδώ και οκτώ χρόνια.

Πλέον η ομάδα πρέπει να δει την επόμενη μέρα και πως κινείται, για να καταφέρει να επιστρέψει επιτέλους σε μονοπάτια επιτυχίων. Αποστολή κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να θεωρηθεί.

Ο Χρήστος Πουλλαίδης, δήλωσε στο παρελθόν ότι η επόμενη χρονιά θα τον βρει με ακόμη λιγότερο χρόνο στην Κύπρο. Η Ανόρθωση είναι υπερωκεάνιο, δεν μπορεί να διοικείται στον ελεύθερο χρόνο και σίγουρα χριεάζονται ανθρώποι ικανοί να την τρέξουν. Από τιμιότατους συνεργάτες χόρτασε ο κόσμος, ο οποίος θέλει να δει ικανά άτομα να βγαίνουν μπροστά και να κάνουν τα βασικά πράματα του ποδοσφαίρου. Πως γίνεται άλλωστε, άλλες ομάδες με τον ίδιο προϋπολογισμό αν όχι και χαμηλότερο από εμάς, να τα καταφέρνουν καλύτερα;

Θα πρέπει να παρθεί η απόφαση για τεχνικό διευθυντή, εκτελεστικό πρόεδρο και ακολούθως να αξιολογηθεί η κατάσταση στην τεχνική ηγεσία και στο ρόστερ. Ήδη χάθηκε πολύτιμος χρόνος και θεωρείται βέβαιο πως θα χαθεί και άλλος, μιας και η κωλυσιεργία μας έχει γίνει σήμα κατατεθέν.

Πλέον ζητείται ελπίδα, για να μπορέσει ο κόσμος να πιστέψει ξανά. Γιατί έτσι όπως έγιναν και κατέληξαν τα πράματα φέτος, κάθε άλλο παρά εύκολη αποστολή μπορεί να θεωρηθεί η αμέριστη στήριξη του κόσμου προς τη διοίκηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ