Έκανε το θαύμα της η ΚΟΠ! Δίχως τηλεοπτική κάλυψη ο τελικός

Δίχως τηλεοπτική κάλυψη θα είναι ο αποψινός τελικός, μιας και η ομοσπονδία έκανε το θαύμα της και με λάθους χειρισμούς δεν θα προβληθεί ο τελικός από κανένα κανάλι, κάτι που φυσικά θα έχει αντίκρυσμα τόσο στη δημοσιότητα του αθλήματος όσο και στα ταμεία των ομάδων.

Παρακάτω σας μεταφέρουμε αυτούσιο θέμα από το ρεπορτάζ του sigmalive.com, σχετικά με το θέμα και τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν.

Ας πάρουμε όμως το θέμα από την αρχή. Στην χθεσινή διάσκεψη τύπου ενόψει του σημερινού τελικού, συζητήθηκε και το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης. Η θέση της ΚΟΠ ως διοργανώτρια αρχή ήταν ότι για να παραχωρηθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα έπρεπε να λάβει το ποσό των 1.000 ευρώ, ποσό που στην συνέχεια θα δινόταν στα δυο σωματεία.

Τα δυο σωματεία πρότειναν όπως υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη χωρίς να έχουν οικονομικό όφελος ενώ κατέθεσαν και δεύτερη πρόταση η οποία προνοούσε την κάλυψη των εξόδων από τα ίδια τα σωματεία.
Ωστόσο η θέση της ΚΟΠ ωστόσο παρέμενε η ίδια ζητώντας 1.000 ευρώ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Σήμερα το πρωϊ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ΚΟΠ ενημέρωσε τα δυο διαγωνιζόμενα σωματεία όπως πληρώσουν το ποσό των 500 ευρώ σε κανάλι που μεταδίδει αγώνες στο διαδίκτυο. Παρόλο αυτά φαίνεται ότι ούτε σήμερα δεν βρέθηκε η χρυσή τομή. Έτσι ο τελικός δεν θα μεταδοθεί εκτός αν αλλάξει κάτι τις τελευταίες ώρες.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ