Διψάει για εκδίκηση ο Χόλγκερσον! (δηλώσεις)

Ανυπομονεί για το παιχνίδι με την Ομόνοια, ο Μάρκους Χόλγκερσον με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα balla.com.cy. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον και πως η ομάδα μας θα βγει στην Ευρώπη, μιας και το κλίμα έχει αλλάξει και υπάρχει καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, ο Σουηδός τονίζει πως το γεγονός πως η ομάδα μας έχασε μέσα σε 7 λεπτά στο ΓΣΠ, τους κάνει ανυπόμονουνς για να πάρουν τη ρεβάνς από την Ομόνοια στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάρκους Χόλγκερσον.

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ;

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες χωρίς ιδιαίτερα καλό ρυθμό με πολλές μακρινές μπαλιές και παλέψαμε πολύ σκληρά. Είναι δυνατή ομάδα, μας άσκησαν πίεση όμως παίξαμε πολύ πιο απλά και καλύτερα αυτή τη φορά, από ότι τις προηγούμενες φορές. Πήραμε ένα βαθμό και δεν  μπορώ να πω πως είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό.»

Εάν αισθάνεται απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά, κερδίσαμε πολλές δεύτερες μπαλιές και αυτό μας βοήθησε πολύ στο παιχνίδι μας. Δεν μας έβαλαν και πολύ πίεση, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες όχι όμως και τόσο πολλές. Παλεύαμε ο ένας για τον άλλο με καλή αγωνιστική συμπεριφορά και κοντινές γραμμές μεταξύ μας και αυτό ήταν πολύ σημαντικό.»

Για τη συνέχεια και τη μάχη στην Ευρώπη

«Παλεύουμε για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, είμαστε εκεί, η ομάδα τώρα είναι σε πολύ καλύτερη ψυχολογία με πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και δείξαμε σε όλους ότι θα είμαστε εκεί, μιας και μπορούμε να κοντράρουμε οποιαδήποτε ομάδα. Το μέλλον φαντάζει καλύτερο και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε απέναντι στην Ομόνοια, γιατί στο τελευταίο παιχνίδι μας σκότωσαν μέσα σε 7 λεπτά και αυτό δεν μπορεί να συμβεί ξανά. Θέλουμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς.»

Ένα μήνυμα στον κόσμο

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ που μας στηρίζουν, έστω κι αν είχαμε μια μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος, ωστόσο αυτοί έρχονται και μας υποστηρίζουν με σθένος, δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα και είναι πραγματικά πολύ ωραίο να αγωνίζεσαι για αυτούς. Ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ