Δεν είναι μόνο ο Ορλάντι…

Η έλευση ενός Ισπανού τεχνικού διευθυντή, συνεπάγεται όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα την κάθοδο ομοεθνών του ποδοσφαιριστών στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Τη δεδομένη στιγμή στο ρόστερ υπάρχει ο Αντρέα Ορλάντι και ο Τόνι Κάλβο, ενώ πέρσι τη φανέλα της Ανόρθωσης φόρεσε και ο Σεράν Πόλο. Πλην αυτών, πάμε να θυμηθούμε συμπατριώτες τους που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα με το φοίνικα με το στήθος.

Αλβάρο Μπράτσι
Αλβάρο Μπράτσι

Ο δεξιοπόδαρος ακραίος αμυντικός αγωνίστηκε στην Ανόρθωση τη διετία 2010-2011 χωρίς να αφήσει ιδιαίτερα λόγους για να τον θυμόμαστε. Μοναδική έντονη στιγμή στην καριέρα του με τα «κυανόλευκα» ήταν ένα όμορφο γκολ που πέτυχε στις 11 Δεκεμβρίου 2010 απέναντι στη Αλκή με ευθύβολο σουτ στην κίνηση.

Κότο Παγιές
Κότο Παγιές

Σήμερα τον βλέπουμε με τη φανέλα του Εθνικού ωστόσο το 2010 ήρθε για πρώτη φορά στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Ο βραχύσωμος Ισπανός ακραίος επιθετικός έδειξε μια φιλότιμη εικόνα βοηθώντας στην πρόκριση επί της ΑΕΚ στο κύπελλο, ωστόσο δεν έπεισε σε βαθμό που να παραμείνει για περισσότερη από μια χρονιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ