Χαρή στο Anorthosis24: “Ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει…”

Ο κόσμος της Ανόρθωσης, έχει ανάγκη ένα τρόπαιο και θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε αυτό το κύπελλο, δηλώνει γεμάτος αυτοπεποίθηση στο anorthosis24, ο αρχηγός της ομάδας φούτσαλ της Ανόρθωσης Φάνος Χαρή.

Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός αναφέρει πως από τη στιγμή που η ομάδα έφθασε στον τελικό, τότε δεν υπάρχει άλλος στόχος από την κατάκτηση του τροπαίου και παρουσιάζεται αισιόδοξος για τον μεγάλο τελικό της Παρασκευής.

Ως ο μόνος που είναι στο ρόστερ από το 2012 ποια τα συναισθήματα που η ομάδα είναι στον τελικό;

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε στον τελικό, είναι κάτι που ψάχναμε από πέρσι. Φτάσαμε τόσο κοντά, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Φέτος, ευτυχώς είμαστε στον τελικό αλλά και η παρουσία μας και μόνο δεν σημαίνει κάτι αν δεν το κατακτήσουμε. Στόχος μαςα είναι το τρόπαιο.”

Το φανταζόσουνα τέσσερα χρόνια πριν;

“Όταν αρχίζαμε πριν 4 χρόνια, αυτό που θέλαμε ήταν να υλοποιούμενο τους στόχους που θέταμε κάθε χρονιά ξεχωριστά και να ανεβούμε όλο και πιο ψηλά. Αλλά δεν σας κρύβω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μας το όραμα ήταν να δούμε μια Ανόρθωση να πρωταγωνιστεί στο χώρο του φούτσαλ και να βρίσκεται εκεί που αρμόζει και ορίζει η ιστορία αυτού του συλλόγου. Η παρουσία μας στον τελικό είναι μια ένδειξη, ότι η αρχή έχει γίνει για μια Ανόρθωση πρωταγωνίστρια.”

Πως αντιμετωπίζετε το παιχνίδι;

“Είναι ο πρώτος τελικός στην ιστορία μας και σίγουρα τον αντιμετωπίζουμε με κάθε σοβαρότητα. Είναι ένα παιχνίδι που περιμέναμε αρκετό καιρό και θέλουμε όσο τίποτε άλλο να το κερδίσουμε. Προετοιμαζόμαστε εδώ και μέρες για το παιχνίδι αυτό και είμαι σίγουρος, ότι θα εμφανιστούμε 100% έτοιμοι και συγκετρωμένοι για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς.”

Τι θα παίξει ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού;

“Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ 2 δυνατών ομάδων που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πιστεύω όποια ομάδα έχει περισσότερο πάθος και θέληση για τη νίκη, θα κατακτήσει το τρόπαιο.”

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της Ανόρθωση;

“Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να δώσει μαζικά το παρών του την Παρασκευή. Γιατί με την παρουσία του κόσμου, γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Αυτό που υποσχόμαστε από την πλευρά μας είναι ότι θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει ανάγκη ένα τρόπαιο και ελπίζω να καταφέρουμε εμείς να του δώσουμε αυτή τη χαρά.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ