Αυτά ειπώθηκαν στο τετ-α-τετ οργανωμένων-Πουλλαΐδη

Τετ-α-τετ με τους Χρήστο Πουλλαΐδη και Λάμπρο Μανώλη είχαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας. Δεν ήταν μια προγραμματισμένη συνάντηση, όπως όμορφα παρουσιάζεται σε διάφορα άλλα μέσα, αλλά μία κίνηση που φανερώνει τις προθέσεις αλλά και την αγανάκτηση όλου του κόσμου της Ανόρθωσης.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Παν. Συ. Φι ενημερωθήκαμε πως ο Σύνδεσμος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια όχι μόνο του οργανωμένου συνόλου αλλά και του απλού φιλάθλου ως προς τις τελευταίες «κινήσεις» της διοίκησης της ομάδας μας, αλλά και πως πλέον περιμένουν πράξεις και όχι άλλα λόγια.

Στους οργανωμένους αναφέρθηκε πως θα γίνουν τα πάντα για να ορθοποδήσει η ομάδα. Δεσμεύσεις που εισακούστηκαν ουκ ολίγες φορές όμως κατάντησαν κοροϊδία αφού ο μεγάλος κόσμος της ομάδας βλέπει την Ανόρθωση να μικραίνει κάθε χρόνο. Οι οργανωμένοι δεν τοποθετήθηκαν επιπλέον, και αναμένουν και αυτοί… όπως όλος ο κόσμος, να γίνουν οι εκείνες οι κινήσεις, εκείνες οι «παραιτήσεις» που πρέπει να γίνουν, ώστε να δουν άσπρη μέρα.

Για να φτάσουν οι οργανωμένοι να φύγουν από την κερκίδα στο ημίχρονο και να πάνε προς τον τόπο που καθόταν ο πρόεδρος της ομάδας μας, δείχνει πως έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, αλλά και τις προθέσεις του ΠΑΝΣΥΦΙ ότι δεν θα σταματήσει σε τίποτα μέχρι να φύγουν ουσιαστικά αυτοί που πρέπει να φύγουν από την ομάδα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ