ΑΠΟΧΗ των οργανωμένων από τον μεγάλο τελικό! (Ανακοίνωση)

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ εξέφρασε την απογοήτευση του για την ταυτοποίηση που θα τηρηθεί στον τελικό κυπέλλου φούτσαλ ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ παίρνοντας μάλιστα την απόφαση όπως οι οργανωμένοι δεν δώσουν το παρόν τους στο μεγάλο αυτό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

“Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του πως δεν θα παρευρεθεί στον τελικό του φούτσαλ την ερχόμενη Παρασκευή λόγω της ηλίθιας και άνευ ουσίας ταυτοποίησης. Σε ένα γήπεδο χωρίς καν τα βασικά η παμμέγιστη αστυνομία κύπρου χρειάζεται ταυτότητες. Επειδή αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά κρίμα θα θέλαμε να τοποθετηθούμε δημόσια και ας κρίνει ο κόσμος ποιοι ευθύνονται για τα άδεια γήπεδα.

Ένας τελικός οποιουδήποτε αθλήματος είναι γιορτή, είναι η εξιλέωση, είναι η απόλυτη στιγμή τόσο για την ομάδα όσο και για τους οπαδούς της. Για να φτάσει μια ομάδα στον τελικό χρειάζεται μια ολόχρονη προσπάθεια, μια διαδικασία, πάθος, τρέλα, αφοσίωση και αρκετά χιλιόμετρα αν η ομάδα σου είναι η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Σ´αυτήν την διαδικασία παρόντες ήταν τόσο η ομάδα όσο και οι πιστοί υποστηρικτές της που πανηγύρισαν δεόντως την πρώτη πρόκριση σε τελικό για το νεοσύστατο τμήμα του φούτσαλ.

Δυστυχώς όμως, με τα μοντέρνα καθεστώτα, στον τελικό δεν θα μπορέσουμε να είμαστε ΟΛΟΙ οι συντελεστές παρόντες γιατί κάπου εδώ μπαίνει το σύστημα. Ένα σύστημα που λόγω ανικανότητας αδυνατεί να κάνει τα βασικά, προχωρά σε “λύσεις” που θα αφήσουν τον κόσμο έξω από τα γήπεδα. Αν το σκεφτεί κάποιος λίγο πιο βαθύτερα μπορεί να έχουν και “δίκαιο”. Σκεφτείτε να τρέχουν τώρα για προληπτικά μέτρα καθόδου των φιλάθλων, να διαχωρίσουν τους δρόμους, να ελέγξουν τις εισόδους, να αρχίσει ένα παιχνίδι και να τελειώσει με ασφάλεια. Ποιος ο λόγος; Από την στιγμή που δεν θα χρειαστεί καν να κάνουν όλα τα παραπάνω αλλά το μεροκάματο τους (που εμείς πληρώνουμε) θα το πάρουν κανονικά και με τον “νόμο”.

Αυτό το “αστείο” με τους τελικούς κάποτε πρέπει να τελειώσει. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους (κράτος , παρακράτος, ομοσπονδίες, σωματεία) αν θέλουν να κρατήσουν ζωντανό τον αθλητισμό. Η καρδιά του αθλητισμού δεν είναι άλλος από τον κόσμο της κάθε ομάδας. Αν σταματήσει να λειτουργά αυτός τότε όλα θα σβήσουν. Είμαστε η τελευταία φλόγα που κρατά αναμμένο το φως.

Λόγω της αποχής μας απ´τον τελικό καλούμε όλα τα μέλη μας στο κεντρικό μας οίκημα την Παρασκευή για να τον παρακολουθήσουμε και να φωνάξουμε για την πάρτη μας. Θα γίνει και μια ανοιχτή συζήτηση μελών για πολλά και διάφορα θέματα. Καλή επιτυχία στους φουτσαλιστές μας με την ευχή να επιστρέψουν στην προσωρινή μας τροπαιούχοι.

Υ.Γ. Βάλτε τις ταυτότητες στον κώλο – δεν είμαστε απ´αυτούς που πάνε με τον νόμο.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕC 1994″

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ