Ανόρθωσις 5 – 6 ΑΠΟΕΛ: Στα κρίσιμα μίλησαν οι συνήθεις ύποπτοι

Παρά την τιτάνια προσπάθεια και την ισοφάριση του σκορ τέσσερις (!) φορές, η Ανόρθωση ηττήθηκε στον τελικό κυπέλλου φούτσαλ με το στενό 6-5. Συγκλονιστική εμφάνιση των φουτσαλιστών του Γιώργου Κυριάκου που πολέμησαν μέχρι και το τελευταίο εκατοστό του δευτερολέπτου αλλά πότε η έλλειψη καθαρού μυαλού, πότε το διαιτητικό δίδυμο, συνέβαλε καθοριστικά στο τελικό αποτέλεσμα.

Η «Μεγάλη Κυρία» βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω στο σκορ στο 11ο λεπτό, ωστόσο ο εξαιρετικός Έλι είχε σχεδόν άμεσα την απάντηση ισοφαρίζοντας άμεσα σε 1-1. Η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι 12 δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα στο πρώτο ημίχρονο λόγω των έξι ομαδικών φάουλ του αντίπαλου, ωστόσο ο Μάρτινς αστόχησε.

Στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-1 στο 22ο λεπτό ωστόσο και πάλι τα αντανακλαστικά της ομάδας λειτούργησαν άψογα με τον Νένε να ισοφαρίζει άμεσα σε 2-2. Στο 28ο λεπτό ο αντίπαλος πήρε κεφάλι στο σκορ για τρίτη φορά ωστόσο και πάλι ήταν θέμα ενός λεπτού πριν ο Έλι με δεύτερο προσωπικό γκολ ισοφαρίσει σε 3-3.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η Ανόρθωση πήρε για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ με τον Νένε να διαμορφώνει το 3-4, ωστόσο μέσα σε ένα δίλεπτο ο αντίπαλος έκανε την ανατροπή για το 5-4. Στο 38ο λεπτό ο Έλι έστησε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι λόγω έξι ομαδικών φάουλ του αντίπαλου, διαμορφώνοντας το 5-5. Αμέσως μετά ο Ράφαελ έχασε διπλή ευκαιρία μέσα σε ένα λεπτό σημαδεύοντας και το δοκάρι, για να έρθει ο αντίπαλος στο 39ο λεπτό να διαμορφώσει το τελικό 6-5.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ