Κερδίζει και ελπίζει (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Για να διεκδικήσει μέχρι τέλους, τις όποιες πιθανότητες έχει για να εξασφαλίσει θέση που οδηγεί στα προκιματικά του Europa League, αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:00 η ομάδα μας τον Απόλλωνα.

Με τη ψυχολογία διαλυμένη, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, ο Νεόφυτος Λάρκου καλείται να βρει τις λύσεις, να κερδίσει τον Απόλλωνα και να καταφέρει να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες.Ο κόουτς, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Λαίφη αλλά και των Νούχου και Μακρή που είναι παροπλισμένοι λόγω τραυματισμού.

Σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Λάρκου δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κόπριβετς, αριστερά ο Τζανακάκης και δεξιά ο Γκάμπριελ, με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να συνθέτουν οι Χόλγκερσον και Σβεχλέν. Στη μεσαία γραμμή ανασταλτικό ρόλο θα έχει ο Μαϊσουράτζε, με τον Βικτόρ να κινείται πιο μπροστά και τον Ορλάντι σε ρόλο επιτελικού. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης, επικρατέστερος είναι ο Αβραάμ, με τον Μαρτίνες να κινείται δεξιά και τον Κουλούρη να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

[vfv id=”73″]

Πρωτίστως τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα και η απογοήτευση, σε συνδυασμό με την ώρα και την ημέρα, δεν αναμένεται να προσελκύσουν και πολλά βλέμματα στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Στο γήπεδο θα βρίσκονται οι Γκρέγκορι και Μπενίτο, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ