Την αλλάζει και ελπίζει στο διπλό (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Με δυο απουσίες «μετακινείται» στο γειτονικό ΓΣΖ η Ανόρθωση για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ η οποία προέρχεται από ένα κουραστικό ημιτελικό κυπέλου χρονικής διάρκειας 120 λεπτών.

Ο Νεόφυτος Λάρκου θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες και την κούραση του αντιπάλου με στόχο το βαθμολογικό κέρδος ώστε να κρατήσει την Ανόρθωση σε τροχιά Ευρώπης αν και τα πράγματα έχουν στενέψει πάρα πολύ μετά από την ήττα εντός με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Βάσει των δεδομένων εικάζουμε πως ο Κύπριος τεχνικός θα παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Γιαν Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Λαΐφης και Σβεσχλέν με τους Γκάμπριελ και Νούχου να παίρνουν θέση στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα.

[vfv id=”70″]

Στο χώρο του κέντρου σίγουρος θεωρείται ο Μαϊσουράντζε για την θέση του ανασταλτικού χαφ με τον Πελέ μάλλον να παίρνει θέση πλάι του. Ο Ορλάντι θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου εκεί που έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του με την Ανόρθωση.

Στην επίθεση τώρα τα πράγματα είναι κάπως μπερδεμένα με την συνολική παρουσία των ακραίων επιθετικών που ήταν ο αδύναμος κρίκος της φετινής ομάδας. Θεωρούμε πως ο Νεόφυτος Λάρκου θα ρισκάρει και θα χρησιμοποιήσει τους Μαρτίνες και Κάλβο στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα με τον Ίσμα να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ