Την πήραν στην πλάτη τους οι Κύπριοι

Οι ήττες στο πρωτάθλημα από ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ έθεσαν την Ανόρθωση εν πολλοίς εκτός διεκδίκησις του πρωταθλήματος φούτσαλ, ενώ ο τραυματισμός του Νένε ήταν το κερασάκι στην τούρτα για ένα κακό Φεβρουάριο. Ήταν ένας μήνας που όχι μόνο φαίνεται να στερεί από την ομάδα τον ένα από τους δύο της στόχους, αλλά ταυτόχρονα δε συνοδεύτηκε από καλές εμφανίσεις.

Απέναντι σε ΕΝΠ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου και απέναντι σε Ομόνοια για το πρωτάθλημα, οι Κύπριοι φουτσαλιστές δήλωσαν παρόντες και έτοιμοι να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους. Δύο γκολ από τον Λακκούφη και ένα από τον Κουππαρή τη Δευτέρα, δύο γκολ από τον Ομήρου και ένα από τον Κόκκινο χθες.

Δεν είναι μυστικό ότι ο καλοκαιρινός προγραμματισμός είχε ως προτεραιότητα την ενίσχυση με ντόπιους φουτσαλιστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και στην τελευταία δυάδα αγώνων αυτό φάνηκε. Ζητούμενο βέβαια μαζί με τους Μάρτινς, Ράφαελ και Νένε (όταν με το καλό επιστρέψει) είναι η κατάκτηση του πρώτου τίτλου του τμήματος που δεν είναι άλλος από το κύπελλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ