Σταυρωμένα τα χέρια

Εδώ και τέσσερα παιχνίδια βρίσκεται στον πάγκο της Ανόρθωσης ο Ζόραν Μιλίνγκοβιτς όμως μέχρι στιγμής αλλαγή καμια δεν έγινε στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.

Η χθεσινή συντριβή στο ΓΣΠ είναι χαρακτηριστική της εικόνας που βγάζει η ομάδα. Αδιανόητο να μπαίνεις στο γήπεδο και να είσαι 2-0 από τα αποδυτήρια. Αυτοσυγκέντρωση ΜΗΔΕΝ!

Αδιανόητο να δέχεσαι δύο “ίδια” γκολ σε πέντε λεπτά. Ποιος είδε την Ομόνοια και μελέτησε τόσο καλά τον αντίπαλο; Μάλιστα στο 25λεπτο δεχτήκαμε και τρίτο “ίδιο” γκολ που ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιτ.

Στο 15 γίνεται αλλαγή ο μοναδικός παίχτης που έχει τρεξίματα στον χώρο του κέντρου και αλλάζει ολοκληρο το πλάνο της ομάδας από τρεις χαφ στο κέντρο σε δύο χαφ και δεκάρι.

Ο Αβραάμ παίζει για πρώτη φορά στο δεξί άκρο ενώ στο παιχνίδι με τον Άρη είχε παίξει για πρώτη φορά στον άξονα!

Ο Μανζορό που υποτίθεται ήρθε να κάνει τη διαφορά στην επίθεση καταφέρνει να ντριπλάρει έξω από το γήπεδο! Στο παιχνίδι με τον Άρη που καιγόμασταν για γκολ ο προπονητής ούτε που τον σηκώνει από τον πάγκο για ζέσταμα αλλα στα επόμενα δύο είναι βασικός!

Ο Ίσμα με τα παραπανίσια κιλά προσπαθεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του ακραίου επιθετικού. Θα είχε ένα νόημα να έπαιζε μπροστά εκεί που ο Εντλοβού χαλά παρά να κτίζει.

Ο Νούχου έδειξε αρκετές φορές φέτος ότι δεν κάνει καλή χρονιά και εμείς τον ξεκινούμε βασικό στο πιο σημαντικό παιχνίδι ενώ υπήρχαν εναλλακτικές επιλογές. Στο 3ο γκολ δίνει ασσίστ.

Με τέσσερις βαθμούς από 12 διαθέσιμους και οι τρεις να ήταν με την διαβαθμισμένη Ένωση… ο Ζόραν Μιλινκοβιτς φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να αλλαξει απολύτως τίποτε στην ομάδα. Το αντίθετο μάλιστα αφού δείχνει να παρακολουθεί με σταυρωμένα τα χέρια δίχως να μπορεί να αλλάξει κάτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ