Ψάχνει το «καρυδάτο» διπλό

Το «καρυδάτο» διπλό ψάχνει η Ανόρθωση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς κόντρα στην Ομόνοια σήμερα στο ΓΣΠ. Αυτό γιατί η ομάδα της Αμμοχώστου αγνοεί το μεγάλο διπλό – αν εξαιρέσουμε φυσικά το πέρασμα από το Τάσος Μάρκου και την καταδικασμένη ΑΟΑΝ με 1-7 στις 16/01/2016 – από τις 12/12/2015 στο Τσίρειο Στάδιο όταν με γκολ τακουνάκι του Ζοάο Βίκτορ έπειτα από ασσίστ του Μαρτίνες κατάφερε και κέρδισε την ΑΕΛ με 0-1.

Έκτοτε από την αναμέτρηση του Τσιρείου και έπειτα ακολούθησαν άλλα 5 εκτός έδρας ( εκτός αυτό της ΑΟΑΝ) με την Ανόρθωση να φέρνει 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Το ελάχιστο βαθμό πήρε στα παιχνίδια με τον Εθνικό Άχνας (1-1), την Δόξα (1-1) και τον Άρη (0-0) κάτι που την άφησε πολύ πίσω βαθμολογικά μιας και στα ντέρμπι με τις ομάδες της εξάδας δεν τα πήγε και άσχημα φέτος.

Καθόλου βαθμούς σε εκτός έδρας αναμετρήσεις μετά από το διπλό στην Λεμεσό η Ανόρθωση δεν κατάφερε να πάρει κόντρα σε Ερμή (2-0) και ΑΕΚ (1-0) στο ΓΣΖ.

Έτσι σήμερα, παρουσιάζεται είναι μιας πρώτης τάξη ευκαιρία για το διπλό που όλοι έχουν ανάγκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ένα καρυδάτο διπλό που θα αυξήσει την διαφορά από την Ομόνοια για την 3η θέση στους 6 βαθμούς και σε περίπτωση βαθμολογικής απώλειας του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ