Πρόεδρε, με την Ανόρθωση τι γίνεται;

Σίγουρα δεν ήταν στο γήπεδο, σε καμία γωνία της γης βρισκόταν ο Χρήστος Πουλλαΐδης. Ο άνθρωπος έχει τις δουλειές του, είναι επιχειρηματίας και τις τρέχει, λογικό από τη στιγμή που η έδρα του είναι εκτός Κύπρου.

Αυτό όμως που διερωτάται κανείς, είναι τι θα γίνει με την Ανόρθωση; Η ομάδα βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο και σε μόνιμη καθοδική πορεία. Τεχνικός διευθυντής δεν υπάρχει, τα νέα άτομα που μπήκαν στο συμβούλιο, είναι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων και η ομάδα μοιάζει σαν ακυβέρνητο καράβι στον ωκεανό.

Όσο και αν κάποιοι το αμφισβητούν, ο Χρήστος Πουλλαΐδης έβαλε λεφτά στην ομάδα και αυτό φαίνεται από την πτώση του χρέους και τους πιστωτές. Αυτό είναι ένα κεφάλαιο και το τι γίνεται από δω και πέρα είναι ένα άλλο πολύ μεγαλύτερο κεφάλαιο.

Η Ανόρθωση είναι καταδικασμένη να βρει το δρόμο της και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούν όλες οι αποφάσεις που θα πάρει ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της εταιρείας. Εάν μπορεί και είναι σε θέση να πάρει γενναίες αποφάσεις, να μην φοβάται το τσαλάκωμα και να επενδύσει σε χρόνο, χρήμα και πρόσωπα τότε η κατάσταση θα αλλάξει. Σε διαφορετική κατάσταση το Βατυλιώτικο γινάτι και η επιμονή για κατάκτηση της κορυφής, θα μείνουν απλά ως δηλώσεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η μία αποτυχία θα διαδέχεται την άλλη και όλοι μαζί να κάνουν την πάπια για το ποιος και τι έφταιξε.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ