Πάνε πακέτο Ντίνο και Ίσμα;

Όπως αναφέρθηκε τις προάλλες, κύριο στοιχείο για να καταφέρει η ομάδα να αποδράσει με κέρδος από το Τσίρειο, είναι η διαφύλξη του μηδέν στην άμυνα. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, τα ντέρμπι έτσι κρίνονται, ιδίως τα εκτός έδρας, κρατάς το μηδέν στα μετόπισθεν και ακολούθως ψάχνεις το γκολ.

Επίσης στην εξίσωση πρέπει να προστεθεί και το γεγονός, πως στο δεύτερο γύρο, Ομόνοια και Απόλλωνας θα περάσουν από το Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ένα θέμα που προκύπτει για την εντεκάδα, είναι η χρησιμοποίηση των Γκονσάλβες και Ντλοβού. Αμφότεροι αγωνίστηκαν μαζί σε δύο παιχνίδι, εκείνο με τον ΑΠΟΕΛ που ήταν το ντεμπούτο του Μιλίνκοβιτς, με τον μεν Ίσμα να αγωνίζεται στο άκρο και τον δε Ντλοβού στην κορυφή. Στο περασμένο παιχνίδι είχαμε αντιστροφή των ρόλων.

Ένα ερωτηματικό που προκύπτει, είναι κατά πόσο ο Μιλίνκοβιτς θα προτιμήσει την ίδια τακτική και να αφήσει και τους δύο μέσα. Από τη μια έχει δύναμη πυρός, από την άλλη όμως αμφότεροι δεν είναι και οι πιο καλοί για να κλείσουν διαδρόμους και να αμυνθούν σωστά, οπότε προκαλούνται κενά ιδίως από τα πλάγια.

Αν παραμείνουν και οι δύο στην εντεκάδα, τότε η μόνη θέση στην επίθεση που παίζεται είναι αυτή του δεξιού ακραίου επιθετικού, με τον Κάλβο να είναι το φαβορί έναντι του Μανζορό και του Μακρή. Αν τελικά ο Μιλίνκοβιτς αποφασίσει πως οι Ίσμα και Ντίνο δεν πάνε πακέτο, τότε πολύ πιθανώς φανέλα βασικού να πάρει ο μαχητικός Μακρής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ