Να μην τριτώσει το κακό

Πρεμιέρα στην δεύτερη φάση και η βαθμολογική κατάταξη των ομάδων έβγαλε ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης. Άλλες δύο φορές συναντήθηκαν στην πρεμιέρα Ανόρθωση και Ομόνοια με τους πράσινους να μετρούν το απόλυτο των επιτυχιών αφού κέρδισαν την «Κυρία» σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

1η νίκη με Κωνσταντίνου και Χριστοφή
Η αρχή έγινε την περίόδο2008-2009 όταν η Ανόρθωση δέχθηκε την ήττα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 2-0 χάρις σε γκολ των Μιχάλη Κωνσταντίνου και Δημήτρη Χριστοφή.

Η Ανόρθωση είχε παραταχθεί με τους Μπεκίαι, Οτσόκολιτς, Κατσαβάκη, Κωνσταντίνου, Λεϊβακαμπέσι, Ντομπρασίνοβιτς, Σκοπελίτη, Λαμπάν, Σάβιο, Μπαρτόν, και Τρίκα.

Οι πράσινοι είχαν παραταχθεί με τους Γιωργαλλίδη, Ντικουμάνα, Αλαμπί, Χαραλάμπους, Πάντιτς, Γραμμόζης, Ζλόγκαρ, Κασέκε, Αλωνεύτης, Χριστοφή και Κωνσταντίνου.

2η συνεχόμενη νίκη με σκόρερ τον Αλμέϊδα
Το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων για την πρεμιέρα διεξάχθηκε στο ΓΣΠ. Εκεί η Ανόρθωση γνώρισε την ήττα με 1-0 χάρις σε γκολ του Αλμέϊδα.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με τους Γιωργαλλίδη, Βέντζελ, Καρυπίδη, Αλμέϊδα, Σπούνγκιν, Αγκουϊάρ, Ντάβιντσον, Μακρίδης, Λουά Λουά και Κωνσταντίνου.

Για την Ανόρθωση είχαν βρεθεί στο αρχικό σχήμα οι Κόζατσικ, Λεϊβακαμπέσσι, Κόλιν, Τζανίσιο, Αγκέλοφ, Φοδερινγκχαμ, Λαμπάν, Μαραγκός, Ράμος, Λαβόρδε και Καφού.

Να μην τριτώσει το κακό
Η αυριανή αναμέτρηση στις 06/03/2016 και ώρα 18:00 αναμένεται να είναι η 3η κατά σειρά μεταξύ των δυο ομάδων στην διαδικασία της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Ας ελπίσουμε ότι η προϊστορία δεν θα διατηρηθεί και δεν θα τριτώσει το κακό…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ