Να μην το πετάξει στα σκουπίδια

Εδώ που φτάσαμε, στο σημερινό παιχνίδι με την ΕΝΠ, είναι καθοριστικό τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και από ψυχολογικής.

Η Ανόρθωση δεν έχει κερδίσει εδώ και τρία παιχνίδια, η ψυχολογία είναι στο ναδίρ και χρειάζεται επειγόντως ένα τονωτικό τρίποντο που θα την οδηγήσει στη β’ φάση του πρωταθλήματος, με καλύτερη ψυχολογία από την υφιστάμενη.

Η ΕΝΠ μαζί μας θα παίξει τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει για παραμονή στην κατηγορία. Αυτό καθόλου δεν μας ενοχλεί, μιας και η ομάδα του Παραλιμνίου θα θέλει να σημειώσει γκολ. Η ομάδα μας θα πρέπει να μπει από το πρώτο λεπτό δυνατά, να κυνηγήσει το γκολ και να αποφύγει τα λάθη. Δεν έχει πολυτέλεια να πετάξει πάλι στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο και να τρέχει το δεύτερο, τα παιχνίδια ξεκινούν από το 1′ λεπτό και όχι από το 46′ και ως έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί, από τους ποδοσφαιριστές και τον Μιλίνκοβιτς.

Παράλληλα, με νίκη σήμερα η Ανόρθωση ενδέχεται να επιστρέψει στην 3η θέση ή σε διαφορετική περίπτωση να μειώσει τη διαφορά από τις προπορευόμενες ομάδες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ