Μόλις μια φορά η ΑΕΚ

Το γεγονός ότι πρόκειται για μια εκ των κορυφαίων φετινών ομάδων στο πρωτάθλημα δε χρειάζονται τα στατιστικά να το αναλύσουν ή και να το επιβεβαιώσουν. Μέσα από αυτά όμως προκύπτει ότι η ομάδα της Λάρνακας υπέστη συνεχόμενη απώλεια βαθμών μόλις μια φορά στο πρωτάθλημα.

Αυτό παρατηρήθηκε στις αναμετρήσεις με ΑΕΛ και Σαλαμίνα στο δεύτερο γύρο. Συγκεκριμένα στις 16/01 και 24/01 έχασε εντός από την ΑΕΛ με 0-2 και εξήλθε ισόπαλη εκτός 0-0 με τη Νέα Σαλαμίνα με την επισήμανση ότι αμφότερα σε αυτούς τους αγώνες ποδοσφαιριστής της είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα και ο αντίπαλος αγωνιζόταν με πλεονέκτημα.

Η ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των playoff είχε ανέλπιστες βαθμολογικές απώλειες από τον Απόλλωνα τον οποίο είδε να την ισοφαρίζει και κοντεύει να τις γυρίζει το παιχνίδι από το 2-0 που βρισκόταν λίγα λεπτά πριν από το τέλος. Είχε λοιπόν την μια βαθμολογική απώλεια και έτσι δύναται η ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης να ντουμπλάρουν τις βαθμολογικές απώλειες της ΑΕΚ για την μόλις δεύτερη φορά φέτος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ