Μανώλη: “Ο Λάρκου είναι η κατάλληλη επιλογή”

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην τεχνκή ηγεσία της Ανόρθωσης ο Νεόφυτος Λάρκου, άφησε ο Χαράλαμπος Μανώλη σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα themasports.com. Παράλληλα, ο πρόεδρος της εταιρείας τόνισε πως ο Λάρκου ήταν η πιο κατάλληλη επιλογή για να αναλάβει την Ανόρθωση.

Πιο κάτω οι δηλώσεις του προέδρου της εταρείας

Κ. Μανώλη πρώτη προπόνηση σήμερα για τον Νεόφυτο Λάρκου, τρίτη αλλαγή φέτος για την Ανόρθωση. Πως καταλήξατε στο όνομα του κ. Λάρκου;
«Θέλω να τον καλωσορίσω στην ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα. Έχει δείξει έργο στο κυπριακό ποδόσφαιρο και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής. Έχει αναλάβει ομάδες οι οποίες ήταν λίγο-πολύ στην ίδια κατάσταση που βρίσκεται η δική μας και τα έχει φέρει εις πέρας, οπότε θεωρώ ότι είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για να αναλάβει την Ανόρθωση σε αυτό το σημείο».

Όταν μιλήσατε μαζί του ποιους στόχους θέσατε έτσι ώστε να αναλάβει;
«Ο πρώτος στόχος που θέσαμε είναι να επαναφέρει την ομάδα στο να παρουσιάσει σωστό ποδόσφαιρο και να μην δείχνει αυτή την απειθαρχία μέσα στο γήπεδο, έτσι ώστε να επανέλθουμε και να μπορέσει ο κόσμος να έρθει πίσω στο γήπεδο».

Δεν μιλήσατε καθόλου για το εισιτήριο της Ευρώπης;
«Βεβαίως και μιλήσαμε. Άλλωστε είναι και ο κύριος στόχος μας φέτος. Ο κ. Λάρκου θεωρώ ότι έχει και τις γνώσεις αλλά και το σθένος για να μπορέσει να φέρει εις πέρας αυτά τα δυο πράγματα».

Στην ανακοίνωση της πρόσληψης του κ. Λάρκου αναφέρετε ότι η συνεργασία σας είναι μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς οψιόν. Ο λόγος ποιος είναι; Ίσως να γίνει νέα αλλαγή το καλοκαίρι;
«Το θέμα είναι ότι μιλώντας με τον Νεόφυτο, δώσαμε τα χέρια, και θεωρώ ότι τα συμβόλαια και οι πολλές οι σελίδες και τα όψιον δεν έχουν καμία σημασία. Άλλωστε και ο ίδιος έχει την ίδια άποψη. Αν ξεκινήσουμε και κάπου χαλάσει η χημεία, αντιλαμβάνεσαι ότι και οψιόν να έχουμε είναι χωρίς αντίκρισμα. Γι’ αυτό πάμε μέχρι το τέλος της περιόδου και απ’ εκεί και πέρα θα δούμε πως θα προχωρήσουμε».

Άρα είναι ορατό το ενδεχόμενο ακόμη και να συνεχίσει ο κ. Λάρκου αν και εφόσον κριθεί ικανοποιητικό το έργο του. 
«Πάντοτε, φυσικά».

Δεν είναι μικρό το διάστημα των δυο μηνών;
«Είναι μικρό το διάστημα αλλά είναι και πολύ δύσκολο. Ένας άνθρωπος ο οποίος που μπορεί να δείξει έργο, σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, νομίζω θα είναι ικανός για να συνεχίσει και παρακάτω».

Κλείνοντας δυο λόγια για το αν είχαμε κάποια εξέλιξη στο θέμα του Εκτελεστικού προέδρου.
«Επί του παρόντος όχι, αλλά ελπίζουμε ότι μέχρι την ερχόμενη βδομάδα να έχουμε καταλήξει κάπου. Έχουμε στη διάθεση μας ορισμένα ονόματα τα οποία θα επεξεργαστούμε για να δούμε ποιος είναι ο πιο κατάλληλος για τη συγκεκριμένη θέση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ