Ισοπαλία στο ντέρμπι για τους U15 (βίντεο)

Την δεύτερη ισοπαλία της χρονιάς σημείωσαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα U15 ELITE. Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα στην πρεμιέρα και την εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ, ήρθε νέα απώλεια λόγω του 2-2 που παραχωρήθηκε στην ΑΕΚ εκτός έδρας.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 12′ για να ισοφαρίσει ο Γιώργος Βάκχος στο 22′, με τον Αναστάση Κόκκινο να δίνει προσωρινά το προβάδισμα στην Ανόρθωση στο 60′, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι μετά από 15 λεπτά.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Χρίστος Ρώσσος, Μιχάλης Ξενή, Σωτήρης Κοντοζής (75′ Χαραλάμπος Λεοντίου), Παναγιώτης Τουλουπής, ΓΙώργος Βάκχος, Μιχάλης Βέης, Δανιήλ Παρούτης, Στυλιανός Σταύρου, Σόλωνας Μιχαήλ (73′ Λεωνίδας Κονομής), Αναστάσης Κόκκινος, Ανδρέας Χρυσοστόμου.

Μετά από τρεις αγωνιστικές, η Ανόρθωση βρίσκεται στην τρίτη θέση με 5 βαθμούς, απέχοντας 4 από την κορυφή.

 

Στιγμιότυπα από το ντέρμπι που έγινε στις 20/3/2016 για το Πρωτάθλημα U-15 ELITE AEK Larnakas Anorthosis Famagusta – Official 3η ΑγωνιστικήΚυριακή, 20 Μαρτίου 2016Α.Ε.Κ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2 2 ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 5 0 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ 3 2 ΑΓ. ΝΑΠΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ 3 1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Posted by PromoteWay on Monday, 21 March 2016

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ