Υπάρχει κανείς να μας ακούσει η χτυπάμε στου κουφού την πόρτα;

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Μετά και τη σημερινή συντριβή και τραγική εμφάνιση στο Τσίρειο, η δική μου υπομονή αλλά και πολλών τελείωσε οριστικά. Εγώ προσωπικά αναπνέω και ζω για αυτή την ομάδα, που για εμένα είναι ο φάρος για επιστροφή στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο. Εγώ είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι παίκτες που παίζουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα, δεν ξέρουν ότι βρίσκονται στο μακροβιότερο και ιστορικότερο σωματείο της Κύπρου, στο οποίο υπηρέτησαν ένδοξες μορφές της κυπριακής ιστορίας.

Πρέπει εμείς που αγαπάμε πραγματικά την ομάδα, να την πάρουμε στους ώμους μας, για να μην παίζουν κάποιοι με την νοημοσύνη μας και να παίρνουν μόνο λεφτά. Αν  νομίζουν κάποιοι ότι θα διώξουν τον αγνό και πραγματικό Ανορθωσιάτη από το γήπεδο για να κάνουν τα δικά τους και να γεμίζουν οι τσέπες τους, να ξέρουν ότι δεν θα το καταφέρουν ποτέ τους. Η ασπίδα αυτού του σωματείου, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εμείς οι οπαδοί. Πρέπει εμείς οι οπαδοί να πούμε σε όλους αυτούς που κατάντησαν την Ανόρθωση μας έτσι, τι δήλωσε ο τότε πρόεδρος της Ανόρθωσης, Αναστάσιος Οικονομίδης, αμέσως μετά την ανατίναξη του σωματείου μας στις 8 Ιουλίου 1958.

Πρέπει να τους πούμε ότι το 1974 που μας έδιωξαν από τα σπίτια μας στην Αμμόχωστο, οι παίκτες μας έπαιζαν με δανεικές φανέλες και παντελονάκια, αλλά έπαιζαν για αυτή τη φανέλα και το σήμα που είχαν στην καρδιά και έβγαζαν αίμα για αυτή την ομάδα.

«Πλανάσθε. Το Πνεύμα της Ανορθώσεως δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται. Και η ωραία μας Ανόρθωσις ως ο Φοίνιξ, αενάως αναγεννάται. Δια να συνεχίσει την ιστορικήν και μεγάλην πορεία της»

Αντώνης Παττίχης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ