Φέρτε μας πίσω τις Κυριακές μας

Ανορθωσιάτισσες και Ανορθωσιάτες μου σας χαιρετώ. Χάσαμε τα μυαλά μας, πονούν τα μάτια μας, εσπάσαν τα νεύρα μας, βάλτε ο καθένας και από κάτι. Κάθε φορά μετά τους αγώνες λέμε πως επιάσαμεν πάτο και δε γίνεται να πάμε χειρότερα και κάθε φορά βλέπουμε στο γήπεδο πως ο πάτος ακόμα εν μακριά.

Για την εικόνα της ομάδας απέναντι στον Απόλλωνα μην περιμένετε να σας κάνω κριτική, αφού όπως δεν πήγε ο κόσμος στο γήπεδο δεν πήγε ούτε και η ομάδα. Φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε το ματς από την τηλεόραση και να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το αν έπρεπε να φύγει ο Πάους, ποιος έφταιξε για τους παίκτες, ποιος τελικά κάμνει κουμάντο και άλλα τέτοια ωραία. Όλοι που μιαν γνώμη και μόνο μας κοινό τα τεντωμένα μας νεύρα.

Μετά από τέτοιο χάλι, ο Ζόραν δε γινόταν να μείνει άλλο. Δεν είναι πως φταίει για όλα ο άνθρωπος, όμως με όσα είδαμε στα παιχνίδια που ήταν στο πάγκο αν τον κρατούσαμε θα πηγαίναμε για νέες ιστορικές ξεφτίλες. Ο Απόλλωνας έβαλε μας τέσσερα και μπορούσε και για άλλα. Μόνο που σκέφτομαι την εικόνα της ομάδας ακόμα και τέσσερις μέρες μετά δε μπορώ να το χωνέψω.

Η διοίκηση αυτή τη φορά έδειξε κάποια αντανακλαστικά και τουλάχιστον ως προς το χρονικό σημείο πήρε τη σωστή απόφαση. Φέρνει το Λάρκου σε διάστημα διακοπής πρωταθλήματος και πριν από αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Θυμηθείτε πως ο Ζόραν ήρθε μετά από αποκλεισμό στο κύπελλο ημέρα Τετάρτη και έπαιζε με τον ΑΠΟΕΛ την αμέσως επόμενη Κυριακή.

Έχει μπροστά του 11 μέρες για να πάει στο «Αμμόχωστος» και να κερδίσει τη Σαλαμίνα ώστε να μείνει ζωντανή η ομάδα. Θεωρητικά είναι πολύ πιθανό να μειωθεί και η διαφορά αν το καταφέρουμε και θα κερδίσει μια ακόμα εβδομάδα για να προετοιμάσει το ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Εδώ που είμαστε, κάθε μέρα πρέπει να αξιοποιείται από όλους στο 100%.

Κανένας δεν ενθουσιάστηκε από την πρόσληψη Λάρκου, όμως ξεκάθαρα πράγματα. Αν έχω έστω και μια ελπίδα να δω την Ανόρθωση Ευρώπη το Καλοκαίρι, τότε στηρίζω όποιον θα εργαστεί αυτό το δίμηνο για να το καταφέρει.

Πρώτα όμως, να καθαρίσει η ομάδα από τα προβλήματα που την ταλανίζουν στο εσωτερικό της. Αφού επέλεξε να βγει και να τα πει ο Μανώλη, τότε να κοπούν μαχαίρι και ΧΘΕΣ.

Φέρτε μας πίσω τις Κυριακές και τα Σάββατα που περιμέναμε πως και πώς να έρθουν και εμείς αποδείξαμε πόσο μπορούμε να σας στηρίξουμε. Αλλά όχι άλλο αυτό το χτικιό, δεν το σηκώνει ο οργανισμός μας.

Υ.Γ.: Μπράβο στα παιδιά του φούτσαλ που θα παίξουν τελικό. Τα γράφαμε από την αρχή της σεζόν πως μπορούσαν για κάτι μεγάλο, στο πρωτάθλημα πληρώσαμε μερικούς τραυματισμούς κορυφαίων παικτών όμως στο κύπελλο έχουμε δικαίωμα να το παίξουμε στα ίσα. Έχουν πέσει στην αντίληψη μας μερικές… φάλτσες νότες από τους «γκρι» και σε αυτό το σπορ, ελπίζουμε να ήταν κάτι της στιγμής και να μην τα ζήσουμε και στον τελικό.

 

Blue Champion

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ